Маршмеллоу — рецепт з 3-х інгредієнтів


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Щоб поласувати м'якими маршмеллоу, необов'язково їх купувати! Простий рецепт домашнього зефіру з яєць, цукру і желатину

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яйця2шт
Вода160мл
Цукор400г
Цукрова пудра150г
Кукурудзяний крохмаль50г
Желатин30г
Додати в список покупок

Як приготувати маршмеллоу

  1. Желатин замочуємо в воді і залишаємо, щоб він набряк. Потім ставимо його на водяну баню і розтоплюємо

    Щоб поставити водяну баню, налийте в каструлю трохи води, поставте туди скляну ємність меншого розміру так, щоб її дно не торкалося води і поставте все на вогонь

  2. З води (160 мл) і цукру варимо сироп до густоти. Збиваємо білки з сиропом до щільної піни і залишаємо охолонути
  3. Коли маса охолоне, вливаємо желатин, постійно збиваючи міксером до тих пір, поки вона не збільшиться вдвічі і не стане білою
  4. Перекладаємо маршмеллоу в кондитерський мішок. Деко накриваємо пергаментом і посипаємо сумішшю цукрової пудри і кукурудзяного крохмалю. За допомогою круглої насадки видавлюємо смужки зефіру на пергамент,, зверху знову посипаємо сумішшю.

Ми залишаємо зефір застигати на 2 години, а готові маршмеллоу нарізаємо шматочками або зав’язуємо в вузлики.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Суп з кабачками, макаронами і пармезаном
Швидкий суп-пюре з кабачків
Шампанське з квітів бузини
Шакшука
Яблучний глінтвейн
Варення з квітів білої акації (фоторецепт)
Смачний полуничний джем
Піца з овочами
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити