Паски з 1 літра молока

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиВеликдень 2018
Якщо у вас велика сім'я або Великдень ви будете відзначати великою компанією, цей рецепт пасок з 1 літра молока вам точно стане в нагоді!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно2 кг
Молоко1 л
Яйця30 шт
Масло700 г
Дріжджі100 г
Цукор1 кг
Сіль1 ч.л.
Ізюм1 склянка
Кориця1 ч.л.
Мелений кардамон0,5 ч.л.
Ванільний цукор10 г
Маргарин для змащування форм
Тертий мускатний горіх за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати паски

Готємо опару

  1. Молоко ставимо на невеликий вогонь і потроху додаємо півтори склянки борошна. Ретельно перемішуємо і, коли тісто загуснет, відставляємо остигати.
  2. Розтираємо дріжджі з однією столовою ложкою цукру і як тільки вони стануть рідкими, вливаємо в заварне тісто.
  3. Перемішуємо масу та ставимо в тепле місце на 1,5 години.

Готуємо тісто

  1. Відокремлюємо білки від жовтків, до жовтків додаємо цукор і збиваємо блендером.
  2. Додаємо вершкове масло і розтираємо до однорідної маси.
  3. Солимо та додаємо ізюм, кардамон, корицю, мускатний горіх і ванільний цукор. Перемішуємо та вливаємо в опару.
  4. До отриманого тіста додаємо просіяне борошно до тих пір, поки тісто не почне відставати від рук.
  5. Укладаємо тісто у велику миску та залишаємо підходити на 3 години.
  6. Змащуємо форми для пасок маргарином і викладаємо піднялося тісто.
  7. Паски випікаємо в духовці близько 30 хвилин при температурі 210 ° С.

Готові паски спочатку повинні трохи охолонути — тільки так їх можна виймати з форм

Готуємо глазурь

Збиваємо міксером два білка і стакан цукру. Змащуємо глазур’ю верхівки пасок і прикрашаємо кондитерської посипкою.

Читайте також: 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Сирний кекс за ГОСТом
Шарлотка з яблуками (фото рецепт)
Пишний шоколадний бісквіт для торта
Швидкий пиріг з абрикосами (з кислого молока)
Економний медовий торт
Глазур для торта
Абрикосове морозиво: 3 простих рецепти
Торт Рижик
Бісквітний пиріг з лисичками й сиром (Все буде добре, відео)
Смородина, перетерта з цукром
Шарлотка з безе
Як зробити шарлотку з яблуками та бренді?
Пиріг з червоною і чорною порічкою
Чорниця, протерта з цукром
Шарлотка з яблуками в мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму