Паски з 1 літра молока


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Якщо у вас велика сім'я або Великдень ви будете відзначати великою компанією, цей рецепт пасок з 1 літра молока вам точно стане в нагоді!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Борошно2кг
Молоко1л
Яйця30шт
Масло700г
Дріжджі100г
Цукор1кг
Сіль1ч.л.
Ізюм1склянка
Кориця1ч.л.
Мелений кардамон0,5ч.л.
Ванільний цукор10г
Маргариндля змащування форм
Тертий мускатний горіхза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати паски

Готємо опару

  1. Молоко ставимо на невеликий вогонь і потроху додаємо півтори склянки борошна. Ретельно перемішуємо і, коли тісто загуснет, відставляємо остигати.
  2. Розтираємо дріжджі з однією столовою ложкою цукру і як тільки вони стануть рідкими, вливаємо в заварне тісто.
  3. Перемішуємо масу та ставимо в тепле місце на 1,5 години.

Готуємо тісто

  1. Відокремлюємо білки від жовтків, до жовтків додаємо цукор і збиваємо блендером.
  2. Додаємо вершкове масло і розтираємо до однорідної маси.
  3. Солимо та додаємо ізюм, кардамон, корицю, мускатний горіх і ванільний цукор. Перемішуємо та вливаємо в опару.
  4. До отриманого тіста додаємо просіяне борошно до тих пір, поки тісто не почне відставати від рук.
  5. Укладаємо тісто у велику миску та залишаємо підходити на 3 години.
  6. Змащуємо форми для пасок маргарином і викладаємо піднялося тісто.
  7. Паски випікаємо в духовці близько 30 хвилин при температурі 210 ° С.

Готові паски спочатку повинні трохи охолонути — тільки так їх можна виймати з форм

Готуємо глазурь

Збиваємо міксером два білка і стакан цукру. Змащуємо глазур’ю верхівки пасок і прикрашаємо кондитерської посипкою.

Читайте також: 



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Безе
Празький торт – рецепт приготування
Заварний пиріг Карпатка
Бите скло — рецепт торта
Торт «Червоний оксамит» (фоторецепт)
Налисники з сиром
Бісквітний торт з полуницею
Сирна запіканка з маком і яблуками
Заливний пиріг з полуницею і сметаною
Смачний кекс з полуницею
Десерт із ревеню, бісквіту та заварного крему (Все буде добре, відеорецепт)
Тарталетки з начинкою із полуниці і ревеню (Все буде добре, відеорецепт)
Пиріг з полуницею в мультиварці
Десерт «Роккі Роуд» від Анетті Жернової (фоторецепт)
Тарт з полуницею


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
Варення з полуниці з м’ятою, корицею і базиліком (фоторецепт)
торт с клубникой
Бісквітний торт з полуницею