Рецепт профитролей з яблучним мусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Випікайте профитроли протягом 20-35 хвилин в духовці, розігрітій до 180-220 ° С, і залиште їх на півгодини-годину. Поки профитроли знаходяться в духовці, приготуйте крем. Змішайте м'яке вершкове масло зі згущеним молоком і збийте, поки не вийде однорідна маса. Додайте в крем какао і ще раз збийте
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яблоки400 г
Вода (для мусса)750 мл
Молоко125 мл
Вода (для теста)125 мл
Сахар (для теста)0.50 ч.л.
Соль0.00 по вкусу
Масло сливочное100 г
Ванильная палочка (можно использовать ванилин)1 шт
Мука150 г
Яйца4 шт
Манка80 г
Сахар для карамели200 г
Лимонный сок0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Рецепт приготування профитролей з яблучним мусом

Як приготувати яблучний мус:

Крок 1. Нарізати яблука, залити водою і поставити на вогонь. Варити треба до тих пір, поки яблука не стануть м’якими

Крок 2. В окремій каструлі необхідно зробити карамель, потім змішайте її з яблуками, проваріть хвилину і перебийте в блендері до однорідної консистенції

Крок 3. Поставте яблука на вогонь, додайте манку і варіть до загустіння. Смак збалансуйте лимонним соком

Крок 4. Зніміть мус з вогню і після того як він охолоне ще раз збийте блендером

Як приготувати заварне тісто:

Крок 1. Розкрийте ванільний стручок, вийміть насіння і м’якоть, потім покладаючи в молоко і залиште його на ніч

Крок 2. Змішайте молоко з водою і нагрійте

Крок 3. Дістаньте ванільний стручок, додайте цукор, щіпку солі і масло

Крок 4. Прокип’ятіть 5-10 хвилин, всипте борошно

Крок 5. Приберіть суміш з вогню і інтенсивно перемішайте, а потім поставте його на вогонь і ще пару хвилин заважайте

Крок 6. Охолодіть тісто до 60 С і по-одному додавайте яйця. Після того як 3 яйця ви додасте, інші перед змішуванням збийте виделкою. Тісто має бути еластичним. Кількість яєць залежить від консистенції тесту

Крок 7. розігрійте духовку до 200 С. Застеліть деко пергаментом за допомогою кондитерського мішка відсадити на пергамент профитроли. Помістіть деко в духовку

Крок 8. Після того як пройде 10 хвилин, зменшіть температуру в духовці до 180 С. Випікайте профитроли ще 10 хвилин.

Крок 9. На денці профитролей зробіть невеликий отвір і за допомогою кондитерського мішка наповніть їх яблучним мусом.

Подача і сервіровка профитролей:

Готові профітролі викладаємо на тарілку і посипаємо цукровою пудрою.

Читайте також: Профітролі простий рецепт

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї
Яблука з медом і горіхами
Шарлотка із чорної смородини

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити