Покроковий рецепт приготування шоколадної піци з ягодами
ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадний торт з вишнею
- Беремо роз’ємну форму (діаметром 26 мм), застилаємо дно харчовою плівкою і затискаємо бортиком.
- Миємо ягоди, очищаємо їх від хвостиків.
- Гіркий шоколад ламаємо на дрібні часточки і ставимо розтоплювати на водяну баню або в мікрохвильовку.
- Поки шоколад розтоплюється, занурюємо в нього ягоди.
- Коли шоколад повністю розтопиться, акуратно виливаємо його на дно рознімної форми, застеленої плівкою, і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин, поки він злегка не схопиться.
- Прикрашаємо ще м’яку шоколадну піцу, вдавлюючи злегка руками в шоколад, малиною, чорною смородиною, горіхами і посипаємо зверху цукром.
- Знову відправляємо піцу в холодильник до повного застигання шоколаду.
- Дістаємо піцу з холодильника, акуратно проводимо ножем по бортику, відокремлюємо дно від рознімної форми, знімаємо харчову плівку.