Тарт з полуницею

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиДень народження
Полуничний тарт - це не тільки гарний, але і дуже смачний десерт. Читайте, як приготувати тарт з полуницею і заварним кремом в нашому рецепті
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Пшеничне борошно250 г
Кукурудзяне борошно0,5 склянки
Цукор170 г
Сіль дрібка
Вершкове масло175 г
Молоко500 мл
Яйця7 шт
Вершки 30%200 мл
Ваніль2 ч.л.
Полуниця300 г
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Такі пироги: 3 рецепта випічки з полуницею

Як приготувати полуничний тарт

1. Змішуємо 250 грам просіяного борошна, 50 мл цукру і дрібку солі. Додаємо 125 грам розтопленого вершкового масла і змішуємо інгредієнти руками до консистенції хлібної крихти. Додаємо 1 яєчний жовток і 2-3 столові ложки холодної води. Замішуємо тісто – воно повинно вийти щільним. Загортаємо тісто в прозору харчову плівку і прибираємо в холодильник на півгодини.

2. Дістаємо тісто з холодильника і розгортаємо його на присипаній борошном поверхні в коло діаметром 25 см і товщиною 4 мм. Прибираємо тісто в холодильник ще на 30 хвилин.

3. Дістаємо розкачане тісто з холодильника і заповнюємо ним кулінарне кільце, притискаючи тісто до стінок. Надлишки тіста зрізаємо. Протикаємо тісто виделкою по всьому колу тіста, накриваємо його жиронепроникним папером, зверху висипаємо будь-які сухі боби або крупу – вони не дадуть тісту піднятися в процесі випікання.

4. Випікаємо в духовці 20-25 хвилин до золотистої скоринки. Після закінчення часу виймаємо з духовки і даємо охолонути при кімнатній температурі.

5. Готуємо заварний крем – наливаємо молоко в сотейник і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню.

6. Окремо збиваємо 6 яєчних жовтків, 120 мл цукру і 1/3 склянки кукурудзяного борошна. Потроху вливаємо гаряче молоко в яєчну суміш і збиваємо.

7. Переливаємо суміш назад в сотейник, ставимо на маленький вогонь, постійно збиваючи до загустіння крему. Знімаємо з вогню. Додаємо 2 чайні ложки ванільного екстракту і 50 грам вершкового масла, добре перемішуємо. Якщо в кремі утворилися грудочки, проціджуємо його через сито.

8. Перекладаємо крем в окрему тарілку і накриваємо харчовою плівкою так, щоб вона стикалася з поверхнею крему. Прибираємо в холодильник на 1 годину. Після закінчення часу дістаємо заварний крем з холодильника. Окремо збиваємо вершки до загустіння. Вмішуємо збиті вершки в заварний крем.

9. Миємо полуницю, видаляємо плодоніжки. Можна або порізати полуницю на половинки, або використовувати цілу.

10. Рівномірно розподіляємо крем по коржу. Поверх розкладаємо полуницю в довільному порядку і подаємо.

ГОТУЄМО З НАМИ
Смачний полуничний джем

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 легендарних тортів зі згущеним молоком
Празький торт: кращі рецепти
Швидка шарлотка з яблуками та корицею
Шоколадний фондан
Кекси з родзинками: 3 простих рецепта
Торт Тірамісу із печива
Рулет з гарбузом
Печиво з родзинками
Гарбуз в духовці
Печиво: 5 домашніх рецептів
Торт Медовик: рецепт приготування
Сирне печиво
Гарбуз під молочним соусом
Страви із кисломолочного сиру для дітей
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
что приготовить из авокадо, рецепт блюд из авокадо, рецепт приготовления блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, состав блюд из авокадо, как приготовить блюда из авокадо, салат с креветками и авокадо, тартар из тунца и авокадо, такос с курицей и авокадо, роллы со скумбрией и авокадо
Що приготувати із авокадо: 5 рецептів
рецепт быстрой шарлотки с яблоками и корицей, рецепт приготовления быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей, состав быстрой шарлотки с яблоками и корицей, как приготовить быструю шарлотку с яблоками и корицей
Швидка шарлотка з яблуками та корицею