Як приготувати дієтичну паску
1. Довести до кипіння склянку води, потім в киплячу воду висипати курагу і варити 5 хвилин. Вийняти курагу і разом з горіхами подрібнити в блендері.
2. Змішати сир, фруктозу/сорбіт/стевіозід (будь-який цукрозамінник), суміш кураги та горіхів, ряжанку й сметану, до утворення густої тістоподібної консистенції. За бажанням можна додати мед.
Цукор найкраще заміняти стевією + сорбіт або фруктозою, а ще краще тільки медом. В якості наповнювача краще використовувати курагу, фініки, родзинки, горішки або кокосову стружку.
3. У формочку для паски викласти отриману суміш. Поставити в холодильник на 12 годин.
4. Вийняти з форми і посипати горіхами.
Читайте також: