Печиво з фундуком, мигдалем і фісташками
Нарізаємо кубиками вершкове масло, горіхи подрібнюємо в блендері до стану борошна. Додаємо туди борошно, масло, цукор сіль і знову перебиваємо. Не вимикаючи комбайна, вливаємо 30-50 мл крижаної води і ще трохи вимішуємо тісто. Продовження рецепта горіхового печива ви можете дізнатися тут.
Горіхове печиво з житнього борошна
Воду змішуємо з олією та поступово додаємо борошно. Замішуємо еластичне тісто. Ділимо тісто на дві частини і кожну розгортаємо в тонкий пласт. Курагу дрібно нарізаємо, горіхи подрібнюємо, банани розминаємо в пюре. Змішуємо бананове пюре з курагою і горіхами. Продовження рецепта читайте за посиланням.
Печиво кантуччі з мигдалем
У мисці змішуємо борошно, цукор, розпушувач і сіль. Збиваємо 3 яйця з ванільним цукром і додаємо в борошняну суміш. Перемішуємо руками до отримання однорідної маси. Додаємо мигдаль і знову перемішуємо. Тісто розділяємо на чотири частини і скочуємо в ковбаски. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Печиво з яблуками і волоськими горіхами
У каструлі розтоплюємо вершкове масло. Додаємо цукор і мед. Ретельно перемішуємо до повного розчинення цукру. Додаємо фініки і готуємо всі разом 4 хвилини. Всипаємо борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, яблука і лимонний сік. Перемішуємо. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.
Дієтичне печиво з горіхами
Пластівці висипаємо в миску і заливаємо кефіром, залишаємо на годину. Через годину до пластівців додаємо сухофрукти, подрібнені горіхи, мед, ванілін і корицю. І все добре перемішуємо – повинно вийти гарне, густе тісто. З тіста скачуємо кульки, які потрібно приплюснути, щоб вийшла форма печива. Викладаємо печиво на деко. Повністю рецепт ви можете прочитати тут.