Як приготувати печиво кантуччі з мигдалем
Крок 1. У мисці змішуємо борошно, цукор, розпушувач і сіль
Крок 2. Збиваємо 3 яйця з ванільним цукром і додаємо в борошняну суміш. Перемішуємо руками до отримання однорідної маси
Крок 3. Додаємо мигдаль і знову перемішуємо. Тісто розділяємо на чотири частини і скочуємо в ковбаски
Крок 4. Викладаємо ковбаски з тіста на папір для випікання змащений маслом. Потім змащуємо ковбаски збитим яйцем. Розігріваємо духовку до 175 градусів і ставимо ковбаски на 15-20 хвилин
Крок 5. Коли ковбаски злегка припечуться, дістаємо їх з духовки і нарізаємо по діагоналі на невеликі шматочки. Потім знову викладаємо всі шматочки на деко і ставимо їх ще на 20 хвилин в духовку
Крок 6. Викладаємо кантуччі на рушник і даємо охолонути. Печиво має як слід засохнути