Як приготувати домашній майонез (відеорецепт)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Французька кухня
Смак домашнього майонезу разюче відрізняється від магазинного — це знають всі, хто хоч раз готував його вдома. Розповідаємо, як приготувати домашній майонез з яєць, олії та гірчиці
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яйце1 шт
Олія за смаком
Сік половини лимону
Гірчиця1 ч.л.
Цукрова пудра1 ч.л.
Сіль дрібка
Додати в список покупок

Як приготувати майонез в домашніх умовах

1. Вбиваємо яйце в склянку блендера, додаємо дрібку солі, чайну ложку цукрової пудри, чайну ложку гірчиці

2. Видавлюємо в стакан сік половини лимона

3. Змішуємо блендером все інгредієнти

4. Продовжуючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію

Чим більше масла додамо, тим густіше буде майонез

5. Доводимо майонез до смаку: додаємо сіль, цукрову пудру або сік лимона

Готовий майонез краще зберігати в скляному посуді


Оператор: Віталий Панін,
Відеомонтаж: Денис Карнаух

Поділитися рецептом
Спробуй ще
5 простих способів приготування яйця-пашот
Алкоголь з сезонних фруктів: рецепти домашнього вина та сидру
Магазинні солодощі: рецепти в домашніх умовах
Як розморозити, почистити і посмажити рибу?
Як довго потрібно заварювати крем для торта Наполеон
Як зробити домашнє вино?
Тісто для домашньої італійської пасти
Риба фугу: небезпечне задоволення
Як стерилізувати банки: 6 найкращих способів
Як засушити базилік
Як зробити фрикадельки з яловичого фаршу для супу?
Як зварити щавель?
Як зробити сироп для бісквіта?
Як приготувати сироп для кави вдома?
Чому салат Цезар?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)