Як приготувати домашній майонез (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Смак домашнього майонезу разюче відрізняється від магазинного — це знають всі, хто хоч раз готував його вдома. Розповідаємо, як приготувати домашній майонез з яєць, олії та гірчиці

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яйце1шт
Оліяза смаком
Сік половини лимону
Гірчиця1ч.л.
Цукрова пудра1ч.л.
Сільдрібка

Як приготувати майонез в домашніх умовах

1. Вбиваємо яйце в склянку блендера, додаємо дрібку солі, чайну ложку цукрової пудри, чайну ложку гірчиці

2. Видавлюємо в стакан сік половини лимона

3. Змішуємо блендером все інгредієнти

4. Продовжуючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію

Чим більше масла додамо, тим густіше буде майонез

5. Доводимо майонез до смаку: додаємо сіль, цукрову пудру або сік лимона

Готовий майонез краще зберігати в скляному посуді


Оператор: Віталий Панін,
Відеомонтаж: Денис Карнаух



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Як приготувати домашнє згущене молоко (фоторецепт)
Пісне меню на кожен день: звичний раціон з рослинної їжі
Великий піст 2018 меню на кожен день – як скласти і про що пам’ятати
Дзеркальна глазур: майстер-клас від Лізи Глинської
Великий піст 2018: що можна і не можна їсти
Великий піст 2018: рецепти пісних страв
Пісна дієта: меню на тиждень
Як приготувати смачну кашу: 12 лайфхаків
Великий піст 2018: календар харчування на перший тиждень
Заварний крем з молока: як варити?
Третій день Масляної — ласунка: рецепти
Другий день Масляної — загравання: рецепти
Як засолити оселедець: 5 простих рецептів


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити