Як приготувати домашній майонез (відеорецепт)


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Смак домашнього майонезу разюче відрізняється від магазинного — це знають всі, хто хоч раз готував його вдома. Розповідаємо, як приготувати домашній майонез з яєць, олії та гірчиці

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яйце1шт
Оліяза смаком
Сік половини лимону
Гірчиця1ч.л.
Цукрова пудра1ч.л.
Сільдрібка

Як приготувати майонез в домашніх умовах

1. Вбиваємо яйце в склянку блендера, додаємо дрібку солі, чайну ложку цукрової пудри, чайну ложку гірчиці

2. Видавлюємо в стакан сік половини лимона

3. Змішуємо блендером все інгредієнти

4. Продовжуючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію

Чим більше масла додамо, тим густіше буде майонез

5. Доводимо майонез до смаку: додаємо сіль, цукрову пудру або сік лимона

Готовий майонез краще зберігати в скляному посуді


Оператор: Віталий Панін,
Відеомонтаж: Денис Карнаух



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу

Рекомендуємо
Текіла: секрети мексиканського напою
Заварний крем з молока: як варити?
Домашній майонез за 1 хвилину
Що приготувати на щедрий вечір 13 січня
Обряди і ворожіння по їжі на Старий Новий рік
Старий Новий рік: святкове меню
Різдво 2018: що приготувати в Святвечір і 7 січня
Птах на Різдво: індичка, качка, гусак
Випічка на Різдво 2018: 3 ідеї
Як приготувати кутю
Як приготувати італійську пасту вдома
Салат з салату: 8 кращих рецептів
Як скласти меню на Новий рік 2018 (рік Собаки)
ТОП-5 страв з буряка (Все буде смачно)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити