Млинцеві торти: рецепти на будь-який смак

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Якщо ви хочете приготувати торт, але не маєте часу та бажання довго займатися випічкою, зверніть увагу на ці смачні та швидкі рецепти!
Зберегти в кулінарну книгу

Млинцевий торт з горіхами та шоколадною пастою

Інгредієнти:

  • лісові чи волоські горіхи – 1 склянка;
  • цукор – 0,5 склянки;
  • вершкове масло – 1 ст. л.;
  • лимонна цедра – 3 ст. л.;
  • шоколадно-горіхова паста – 1,5 склянки;
  • шоколадні млинці – 6 шт.;
  • пшеничні млинці – 6 шт.;
  • збиті вершки – за смаком.

 

Спосіб приготування

В окремому посуді змішуємо шоколадно-горіхову пасту та лимонну цедру. У пательні розтоплюємо масло й обсмажуємо в ній горіхи та коричневий цукор. Перемішуємо, поки цукор не розплавиться. Продовження рецепта читайте тут.

Млинцевий торт по-французьки

Інгредієнти:

  • борошно – 2 склянки;
  • молоко – 250 мл;
  • олія рослинна – 2 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • вершки 30% – 1 склянка;
  • цукрова пудра – 4 ст. л.;
  • апельсин – 1 шт.;
  • апельсиновий сік – 2 ст. л.;
  • ром – 1 ст. л.;
  • масло вершкове – за смаком;
  • сіль – за смаком.

 

Спосіб приготування

Готуємо млинці. Із борошна, яєць, молока, олії, цукру та солі замішуємо рідке тісто для млинців. Ставимо тісто на 1 годину в холодильник. Потім розігріваємо пательню, змащуємо її розтопленим вершковим маслом і випікаємо млинці. Готуємо крем. Збиваємо вершки. Додаємо цукрову пудру, ром і апельсиновий сік. Одержаний крем викладаємо в кондитерський мішок. Готуємо торт. Форму із фольги (для заморозки продуктів) вистилаємо харчовою плівкою і викладаємо млинцями так, щоб вийшов “кошик” із млинців. У цей “кошик” кладемо млинці, перешаровуючи їх збитими вершками. Коли формочка буде практично заповнена, накриваємо млинці, які знаходяться в середині млинцевого “кошика”, вільними краями млинців із яких “кошик” зроблений. Кладемо форму в холодильник на 2 години. Потім дістаємо торт із форми та нарізаємо порційними шматочками. Прикрашаємо апельсиновими скибочками та цедрою.

Млинцевий торт з яблуками та ківі

Інгредієнти:

  • млинці – 10 шт.;
  • яблука – 2 шт.;
  • ківі – 2 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • вершкове масло – 50 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • лимонний сік – 15-20 мл.

 

Спосіб приготування

Розігрійте в пательні вершкове масло та розтопіть у ній цукор до золотистого кольору. Наріжте кубиками очищені яблука та ківі. На суміші із розтопленого цукру та масла обсмажте яблука з ківі до м’якості. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Печінковий торт

Інгредієнти:

  • теляча печінка— 600 г;
  • яйця — 4 шт.;
  • молоко (2,5%) — 500 мл;
  • борошно (обсмажене) — 200-250 г;
  • цибуля — 4 шт.;
  • морква — 4 шт.;
  • соняшникова олія — 80 мл;
  • рослинно-вершкова суміш — 20 г;
  • майонез — 500 мл.

 

Спосіб приготування

Телячу печінку відправляємо в гарячу воду на 3-5 хвили. Потім знімаємо з неї тонку верхню плівку. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці