Млинці на молоці: ТОП-7 рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Як приготувати млинці на молоці: ТОП-7 рецептів від кулінарів Все буде смачно

Млинці на молоці

Інгредієнти:

  • молоко – 500 мл;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 200 г;
  • масло вершкове (або рослинна олія) – 30 г (2 ст. л.);
  • цукор – 2 ст. л.;
  • сіль – 1/2 ч. л.

 

Спосіб приготування

  1. Яйця розбиваємо в миску і збиваємо вінчиком до однорідності. Додаємо склянку молока та цукор. Солимо.
  2. Додаємо борошно та склянку теплої води. Потім додаємо соняшникову олію.
  3. Все добре перемішуємо. Випікаємо на пательні з тонкими стінками та тонким дном.
  4. Рослинну олію слід наносити тонким шаром за допомогою пензлика.
  5. Тісто наливаємо на пательню від центру, а після, змінюючи положення пательны, рівномірно розподіляємо по всій поверхні.

Дріжджові млинці

Інгредієнти:

  • борошно – 3 склянки;
  • молоко – 750 мл;
  • яйця – 3 шт.;
  • дріжджі (пресовані) – 20 г;
  • вода – 250 мл;
  • цукор -2 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • соняшникова рафінована олія – ​​2 ст. л.

 

Спосіб приготування

  1. Розчиняємо у воді чайну ложку цукру та дріжджі. Додаємо склянку борошна, робимо опару і залишаємо її підійти — на 10-15 хвилин.
  2. Змішуємо яйця з цукром, вливаємо цю суміш в опару, додаємо сіль та олію. Потім по черзі додаємо невеликими порціями залишки борошна та молока.
  3. Добре замішуємо тісто до однорідності. Залишаємо тісто в теплому місці ще на 10-15 хвилин.
    Зачерпуємо ополоником масу знизу. Випікаємо на пательні з товстим дном.
  4. Тісто, як і для тонких млинців, наливаємо на пательню від центру, а потім, змінюючи положення пательню, рівномірно розподіляйте по всій поверхні.
  5. Рослинну олію слід наносити тонким шаром за допомогою пензлика.

Млинцевий торт

Інгредієнти:

  • слабосолона сьомга – 300 г;
  • вершковий сир – 300 г;
  • оливки – 1 банка.

 

Спосіб приготування

  1. Рибу нарізаємо на тонкі смужки — не більше 5 мм. Збираємо млинцевий торт за такою схемою: млинець, тонкий шар сиру, шматочок сьомги, млинець.
  2. Верхній шар залишаємо сухим.
  3. Перед нарізанням даємо торту трохи постояти в холодильнику. Проколюємо весь торт зубочистками або шпажками через кожні 3-4 см.
  4. Нарізаємо на невеликі квадратні канапе.

Млинцеві роли

Інгредієнти:

  • тонкі млинці;
  • слабосолона сьомга – 200 г;
  • вершковий сир – 150 г.

 

Спосіб приготування

  1. Намазуємо середину млинця вершковим сиром, зверху викладаємо тонко порізану рибу. Скручуємо млинець, відрізаємо порожні нерівні краї.
  2. Нарізаємо роли.

 Млинці з червоною ікрою

Інгредієнти:

  • тонкі млинці;
  • червона ікра – 1 банка.

 

Спосіб приготування

Спосіб 1 — роли.

  • Скручуємо млинець вузької трубочкою, потім трубочку, яка вийшла, скручуємо ще раз — за формою панцира равлика.
  • Ставимо млинці вертикально та кладемо зверху по ложечці ікри.

 

Спосіб 2 — конвертики.

  • Викладаємо на край млинця 1-2 ч. л. ікри. Загортаємо ближній горизонтальний край. По черзі загинаємо два бічних і двічі скручуємо млинець.
  • Конверт готовий.

Млинці з солодкою сирно-полуничною начинкою

Інгредієнти:

  • масло вершкове – 100 г;
  • цукрова пудра – 100 г;
  • сир – 200 г;
  • полуниця – 100 г;
  • лимонна цедра – з 1 лимона.

 

Спосіб приготування

  1. Перетираємо всі інгредієнти, крім полуниці, в блендері до однорідної пюревидної маси. Останньою перетирають полуницю, щоб вона вийшла в начинці невеликими шматочками.
  2. Кладемо начинку по краях млинця, середину залишаємо вільною. Скручуємо млинець з двох сторін, від краю до центру. Ріжемо подвійну трубочку під кутом на порційні шматочки.

Фігурки із млинців

Інгредієнти:

  • дріжджове тісто для млинців.

 

Спосіб приготування

Тісто переливаємо в ємність з дозатором і наливаємо на пательню тоненькою цівкою.

ГОТУЄМО З НАМИ
Оладки з бананом

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Хінкалі: 3 кращих рецепти
Тефтелі з рисом
Круасани та листкові конверти від Тетяни Литвинової
Класичні деруни від Тетяни Литвинової
Торт Мурашник від Наталі Кротової
Апельсиновий торт від Лізи Глинської
Сирні кекси та баниця
Тістечка Картопля від Тетяни Литвинової
Млинці з морепродуктами
Мамалига зі шкварками та сметаною
Домашній курячий бульйон, локшина та рулетики в беконі
Три ароматних кекси: з цукатами, шоколадний і сирний
Узбецький плов від Миколи Тищенка
Суп-пюре з броколі
3 рецепти кукурудзи від Ігоря Місевича

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
домашние десерты, рецепты приготовления домашних десертов, рецепты домашних десертов, рецепты десертов, десерт в домашних условиях, яблочный штрудель с корицей, халва из тыквы, десерт из айвы, блинчики с грецкими орехами, тарт груша в хрустале
Домашні десерти осені: 5 смачних рецептів
рецепт десерта из айвы, рецепт приготовления десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы, состав десерта из айвы, как приготовить десерт из айвы
Десерт із айви