Що приготувати на Хеллоуін: 5 страхітливих рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Хелловін
Що приготувати на Хеллоуін? Меню скласти не так легко. Але ми вже зробили це для вас. Готуємо частування для відьми, м'ясні мумії, землю з черв'яками, пальці відьми та привиди із груш!
Зберегти в кулінарну книгу

Частування для відьми

Інгредієнти:

  • помідори – 3 шт.;
  • варені яйця – 3 шт.;
  • сир – 10 г;
  • майонез – за смаком;
  • зелена цибуля – за смаком;
  • невеликий гарбуз;
  • зелень петрушки та кропу – за смаком.

 

Спосіб приготування

У невеликого гарбуза відрізаємо плодоніжку, виймаємо насіння і частину м’якоті, роблячи із гарбуза ємність з товщиною стінок 1 см. Продовження фоторецепта читайте тут.

М’ясні мумії

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 450 г;
  • м’ясний фарш – 700 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • петрушка – 0,5 пучка;
  • часник – 3 зубчики;
  • яйце – 1 шт.;
  • маслини – за смаком;
  • сіль, перець – за смаком.

 

Спосіб приготування

Дрібно рубаємо петрушку та часник, перемішуємо з фаршем, солимо та перчимо. Тісто розкачуємо та нарізаємо на довгі тонкі смужки. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Десерт “Земля з червяками”

Інгредієнти:

  • шоколадний пудинг у порошку – 110 г;
  • холодне молоко – 2 склянки;
  • печиво Орео – 10 шт.;
  • желатинові черв’ячки – 16 шт.;
  • листочки м’яти (для прикрашання) – за смаком.

 

Спосіб приготування

Заливаємо холодним молоком порошковий пудинг, перемішуємо, щоб він розчинився. Продовження рецепта читайте тут.

Печиво “Пальці відьми”

Інгредієнти:

  • борошно – 250 г;
  • мигдальне борошно – 30 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • цукор – 100 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • цедра лимона – 1 шт.;
  • неочищений мигдаль – 20 шт.;
  • полуничний конфітюр – за смаком.

 

Спосіб приготування

Просіваємо борошно з розпушувачем і сіллю. Додаємо мигдальне борошно, вершкове масло, яйце, цукор, цедру лимона та замішуємо гладке однорідне тісто. Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.

Привиди із груш

Інгредієнти:

  • десертне біле вино – 750 мл;
  • рідкий мед – 60 г:
  • груші – 4 шт.;
  • гвоздика – 2 шт.;
  • ваніль – за смаком.

 

Спосіб приготування

У сотейник вливаємо вино, додаємо мед, спеції і доводимо до кипіння. Груші очищуємо від шкірки, залишивши хвостики та відрізаємо нижню частину, щоб зробити їх стійкими. Продовження рецепта читайте тут.

ГОТУЄМО З НАМИ
Страви на Хелловін 2018: що приготувати до свята

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці