Кава, як у кав’ярні: 4 домашніх рецепти

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Напої
У холодні осінні вечори насолоджуйтеся неймовірно ароматною кавою, приготовленою в домашніх умовах.
Зберегти в кулінарну книгу

Капучино з корицею

 

Інгредієнти:

  • вода — 150 мл;
  • мелена кава — 2 ч. л.;
  • молоко — 200 мл;
  • цукор і мелена кориця — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. З води і меленої кави готуємо звичним і доступним для себе способом кавовий напій.
  2. Нагріваємо молоко приблизно до 70 ° С, потім френч-пресом або міксером збиваємо його в щільну піну.
  3. Виливаємо в приготовану чашечку зварену кави і викладаємо поверх неї шапочку молочної піни.
  4. Піну посипаємо цукром і меленою корицею.

Ванільна раф-кава

Інгредієнти:

  • міцна кава — 25 мл;
  • ванільний цукор— 5 г;
  • вершки 10-15% — 100 мл.

Спосіб приготування:

  1. У турці або френч-пресі готуємо міцну каву

    Каву потрібно процідити, інакше дрібні частинки кави зіпсують напій.

  2. Додаємо в гарячу каву ванільний цукор та перемішуємо до розчинення.
  3. Добре підігріваємо вершки (можна в мікрохвильовці). Так раф-кава буде гарячою.
  4. Змішуємо каву з гарячими вершками та збиваємо.

    Збивати раф-каву можна за допомогою блендера або вінчика – головне, щоб в результаті утворилася піна.

ГОТУЄМО З НАМИ
Як збити вершки: 10 секретів

Ірландська кава

Інгредієнти:

  • ірландський віскі — 40 г;
  • гаряча кава — 170 г;
  • коричневий цукор — 2 ч. л.;
  • збиті вершки — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Нагріваємо стакан або кухоль — тримаємо під слабким струменем гарячої води, щоб нагріти до кімнатної температури. Потім витираємо насухо.
  2. Додаємо в стакан коричневий цукор.
  3. Наливаємо в стакан віскі і гарячу каву, залишивши нагорі трохи місця для збитих вершків.

Продовження рецепта читайте тут.

Шоколадна кава

Інгредієнти:

  • кава — 120 мл;
  • вершки — 30 мл;
  • шоколад — 100 г;
  • збиті вершки — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Шоколад розчиняємо в гарячих вершках.
  2. Перемішуємо шоколад і вершки з кавою, швидко розливаємо по чашках і прикрашаємо зверху збитими вершками.

Читайте також шоколадний заварний крем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рагу з грибами
Їжа в школу
Що приготувати школяреві в школу на обід
Ланч-бокс: ідеї
Що готувати на Горіховий Спас
Горіховий Спас – рецепти
Маковей рецепти – що приготувати
Коржі на Маковея – кращі рецепти
Що приготувати на Медовий Спас
Харчування у Петрів піст 2019
Що можна і що заборонено їсти в Петрів піст
Сніданок на День матері
Страви на День матері
Рецепти шашлику
Страви на вогнищі

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками