Ірландська кава – рецепт приготування


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів


Переглянути відгуки

Як приготувати ірландську каву вдома читайте в нашому матеріалі!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Ірландський віскі40г
Гаряча кава170г
Коричневий цукор2ч.л.
Збиті вершкиза смаком

Як приготувати ірландську каву

1. Нагріваємо склянку або кухоль – тримаємо під слабким струменем гарячої води, щоб нагріти до кімнатної температури або трохи тепліше. Потім витираємо насухо.

2. Додаємо в склянку коричневий цукор

3. Наливаємо в склянку віскі та гарячу каву, залишивши згори трохи місця для збитих вершків.

4. Добре розмішуємо, щоб цукор повністю розчинився.

5. Додаємо збиті вершки. Видавлюємо або викладаємо ложкою трохи збитих вершків, щоб вони вільно лежали на поверхні напою.

Після цього не розмішуємо напій: пити гарячу каву через шар збитих вершків набагато смачніше, крім того, під вершками кава довше залишається гарячою.

Читайте також: Кава з кардамоном



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Солодка ковбаска з горіхами
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Буріто з телятиною
Ряжанка: рецепт
Брауні (фоторецепт)
Яйця по-кубинськи
Салат Цезар з тунцем
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Пісні голубці з рибою (фоторецепт)
Яблука, квашені в капусті (Все буде добре, відеорецепт)
Пісний борщ
Запіканка з сиром


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити