Збадьорююча ірландська кава


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів



Як приготувати ірландську каву вдома читайте в нашому матеріалі!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Ірландський віскі40г
Гаряча кава170г
Коричневий цукор2ч.л.
Збиті вершкиза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати ірландську каву

1. Нагріваємо склянку або кухоль – тримаємо під слабким струменем гарячої води, щоб нагріти до кімнатної температури або трохи тепліше. Потім витираємо насухо.

2. Додаємо в склянку коричневий цукор

3. Наливаємо в склянку віскі та гарячу каву, залишивши згори трохи місця для збитих вершків.

4. Добре розмішуємо, щоб цукор повністю розчинився.

5. Додаємо збиті вершки. Видавлюємо або викладаємо ложкою трохи збитих вершків, щоб вони вільно лежали на поверхні напою.

Після цього не розмішуємо напій: пити гарячу каву через шар збитих вершків набагато смачніше, крім того, під вершками кава довше залишається гарячою.

Читайте також: Кава з кардамоном



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Млинці з заварним кремом та полуницею (фоторецепт)
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Овочевий суп з молодою картоплею і м’ясними фрикадельками
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Гасконське лечо з кабачками
Варення з кабачків (Все буде добре, відеорецепт)
Холодна кава гляссе
Деруни з кабачків
Швидкі кабачки в мікрохвильовці
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Смажені кабачки з часником – рецепт


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити