Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертиСніданки
Каву можна не тільки пити, але і насолоджуватися цим ароматним напоєм в десертах, що бадьорять!
Зберегти в кулінарну книгу

Грушевий конфітюр з кавою

Складові:

  • Груші 1 кг
  • Кавові зерна 10 шт
  • Мелена кава 5 г
  • Цукор 250 г
  • Коньяк 60 мл
  • Мелена кориця 4 г
  • Вода 100 мл

Груші очищаємо від шкірки, серцевини і плодоніжки, нарізаємо кубиками, засипаємо цукром, перемішуємо і залишаємо на 2 години. Доводимо на повільному вогні до закипання, відкидаємо груші на сито. Сироп повертаємо на вогонь на 3 хвилини, потім додаємо груші і проварюємо ще 5 хвилин. Знову відкидаємо груші на сито, а сироп повертаємо в каструлю і варимо 3 хвилини. Продовження рецепта читайте тут.

Пляцки з кавою

Складові:

  • Розчинна кава 8 ст.л.
  • Молоко 10 ст.л.
  • Вершкове масло 250 г
  • Яйця 4 шт
  • Цукор 1 стакан
  • Борошно 1,5 склянки

Готуємо тісто: каву заливаємо гарячим молоком і перемішуємо до розчинення, охолоджуємо. Розтоплюємо вершкове масло, збиваємо його з яйцями і цукром, додаємо молоко з кавою, борошно і розпушувач. Замішуємо рідке тісто, поділяємо його на 3 частини і випікаємо 3 коржа при температурі 180 градусів 30 – 40 хвилин. Щоб дізнатися рецепт, переходите за посиланням.

Кавове суфле

Складові:

  • Вершкове масло 50 г
  • Яєчні жовтки 5 шт
  • Прісні булочки 3 шт
  • Яєчні білки 2 шт
  • Міцна кава 200 г

З булочок зрізаємо кірку і замочуємо в міцній каві з цукром, потім розтираємо в однорідну масу. До хлібної маси додаємо топлене вершкове масло, яєчні жовтки і міцну піну із збитих яєчних білків. Повністю рецепт ви можете прочитати тут.

Кавове суфле з горіховим праліне

Складові:

  • Волоські горіхи 200 г
  • Цукрова пудра 200 г
  • Цукор 200 г
  • Желатин 20 г
  • Вершки 32% 150 мл
  • Молоко 150 мл
  • Кава 150 мл

Волоські горіхи підсушуємо в розігрітій до 150 градусів духовці до золотистого кольору. Потім горіхи висипаємо в сковороду, додаємо цукор і нагріваємо, поки цукор не розтопиться і не стане коричнево-золотистим. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Молочно-кавове желе

Складові:

  • Цукор 4 ст.л.
  • Охолоджений кава 400 мл
  • Молоко 400 мл
  • Желатин 50 г

Половину желатину заливаємо невеликою кількістю молока, половину – кавою та даємо набрякнути. У каву за смаком додаємо цукор, потім, помішуючи, вливаємо желатин і прогріваємо до повного його розчинення. Розливаємо в склянки, охолоджуємо і ставимо на 40 хвилин в холодильник. Продовження рецепта ви можете прочитати за посиланням.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Гарбузовий хліб
Випічка з горіхами
Горіховий пиріг – рецепти
Паляниця на Спас
Пісний пиріг з яблуками
Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво
Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас
Що приготувати на Яблучний Спас
Мафіни з чорницею
Що приготувати із черешні
Випічка з черешнею
Що приготувати на День матері
Десерт на День матері
Торт на День матері
Рецепт смачної пасхи

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками