Прокинься і їж: 5 десертів з кавою, що бадьорять

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
ДесертыЗавтраки
Каву можна не тільки пити, але і насолоджуватися цим ароматним напоєм в десертах, що бадьорять!
Зберегти в кулінарну книгу

Грушевий конфітюр з кавою

Складові:

  • Груші 1 кг
  • Кавові зерна 10 шт
  • Мелена кава 5 г
  • Цукор 250 г
  • Коньяк 60 мл
  • Мелена кориця 4 г
  • Вода 100 мл

Груші очищаємо від шкірки, серцевини і плодоніжки, нарізаємо кубиками, засипаємо цукром, перемішуємо і залишаємо на 2 години. Доводимо на повільному вогні до закипання, відкидаємо груші на сито. Сироп повертаємо на вогонь на 3 хвилини, потім додаємо груші і проварюємо ще 5 хвилин. Знову відкидаємо груші на сито, а сироп повертаємо в каструлю і варимо 3 хвилини. Продовження рецепта читайте тут.

Пляцки з кавою

Складові:

  • Розчинна кава 8 ст.л.
  • Молоко 10 ст.л.
  • Вершкове масло 250 г
  • Яйця 4 шт
  • Цукор 1 стакан
  • Борошно 1,5 склянки

Готуємо тісто: каву заливаємо гарячим молоком і перемішуємо до розчинення, охолоджуємо. Розтоплюємо вершкове масло, збиваємо його з яйцями і цукром, додаємо молоко з кавою, борошно і розпушувач. Замішуємо рідке тісто, поділяємо його на 3 частини і випікаємо 3 коржа при температурі 180 градусів 30 – 40 хвилин. Щоб дізнатися рецепт, переходите за посиланням.

Кавове суфле

Складові:

  • Вершкове масло 50 г
  • Яєчні жовтки 5 шт
  • Прісні булочки 3 шт
  • Яєчні білки 2 шт
  • Міцна кава 200 г

З булочок зрізаємо кірку і замочуємо в міцній каві з цукром, потім розтираємо в однорідну масу. До хлібної маси додаємо топлене вершкове масло, яєчні жовтки і міцну піну із збитих яєчних білків. Повністю рецепт ви можете прочитати тут.

Кавове суфле з горіховим праліне

Складові:

  • Волоські горіхи 200 г
  • Цукрова пудра 200 г
  • Цукор 200 г
  • Желатин 20 г
  • Вершки 32% 150 мл
  • Молоко 150 мл
  • Кава 150 мл

Волоські горіхи підсушуємо в розігрітій до 150 градусів духовці до золотистого кольору. Потім горіхи висипаємо в сковороду, додаємо цукор і нагріваємо, поки цукор не розтопиться і не стане коричнево-золотистим. Щоб дізнатися рецепт повністю, читайте тут.

Молочно-кавове желе

Складові:

  • Цукор 4 ст.л.
  • Охолоджений кава 400 мл
  • Молоко 400 мл
  • Желатин 50 г

Половину желатину заливаємо невеликою кількістю молока, половину – кавою та даємо набрякнути. У каву за смаком додаємо цукор, потім, помішуючи, вливаємо желатин і прогріваємо до повного його розчинення. Розливаємо в склянки, охолоджуємо і ставимо на 40 хвилин в холодильник. Продовження рецепта ви можете прочитати за посиланням.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Бюджетна паска на смальці
Дарницька паска на згущеному молоці
Грузинська паска
Паска, що довго не черствіє
Апельсинова паска від Михальченко Марії
Паска з нутеллою від Лізи Глинської
Бабусина паска від Лізи Глинської
Закарпатська паска від Лілії Цвіт
Сирна паска на заварному кремі від Марії Михальченко
Італійська паска панеттоне від Євгена Клопотенка
Сирна паска від Ярославського Володимира
Шоколадна паска з цукатами від Євгена Клопотенка
Домашня паска: класичний рецепт від Євгена Клопотенка
Веганська паска без глютену
Паска з цукатами


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці