Як збити вершки: 10 секретів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Хто не любить повітряну піну зі збитих вершків? Але правильно збити вершки не так і просто - то вони не збилися, або, навпаки, перебилися в масло. Як це зробити правильно, читайте в нашому матеріалі
Зберегти в кулінарну книгу
  1. Вершки для збивання повинні бути не менше 30% жирності, інакше вони не зіб’ються.
  2. Вершки для збивання і посуд, в якому вони будуть збиватися, повинні бути дуже холодними, але не крижаними.
  3. Основна проблема, з якою може зіткнутися кулінар – це розшарування вершків або перетворення їх в масло. Щоб цього не сталося, вершки перед збивання можна заморожувати – інакше під час збивання вони розшаруються і вийде сироватка з маслом.
  4. Збиваючи вершки міксером, починайте з мінімальних оборотів і поступово збільшуйте швидкість.
  5. Не варто використовувати для збивання вершків блендер.
  6. Вершки вважаються готовими, коли вони добре загустіють і будуть триматися на вінчику.
  7. Цукор або цукрова пудра додаються в вершки, коли на поверхні вершків від вінчика стануть залишатися м’які піки: якщо додати пудру перед збиванням, вершки можуть не збитися.
  8. Додавайте цукор або пудру поступово.
  9. Краще збивати вершки з цукровою пудрою: вершки збиваються швидко і цукор може не встигнути розтанути.
  10. Час збивання вершків варіюється від 3 до 10 хвилин – залежно від способу збивання (вручну або міксером)

 

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Як правильно працювати з желатином: 8 секретів

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Медові млинці
7 смачних історій для пікніка з гірчицею Торчин
Чи можна їсти свинину на Новий рік 2019?
Моцарелла Ді Буфалло
10 несподіваних порад приготування курки
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Як прикрасити новорічний стіл 2019 — кращі ідеї
Як вибрати м’ясо індички: 7 правил
Кекси, мафіни, капкейки — у чому різниця?
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці