Кокосове молоко
М’якоть кокоса натираємо на дрібній тертці і заливаємо водою. Добре перемішуємо, щоб вода забарвилася в білий колір. Після рідина проціджуємо, макуха віджимають і вдруге заливаємо його водою. Повторюємо всю процедуру.
Мигдальне молоко
Замочуємо мигдаль у воді на ніч або як мінімум на 4 години. Зливаємо воду.
Якщо хочете отримати біле молоко, лушпиння можна прибрати, обдавши горіхи окропом
Продовження рецепта читайте тут.
Соєве молоко
Соєві боби заливаємо водою і витримуємо добу. Воду міняємо 2-3 рази. Для того, що б пішов присмак трави, додаємо в воду пару пучок соди. Щоб дізнатися продовження рецепта, переходите за посиланням.