Кава по-ліонськи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Ранок може бути добрим, якщо починати його з чашечки ароматної кави по-ліонськи!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Яєчні жовтки2шт
Цукор2ст.л.
Тепле молоко30мл
Дуже міцна кава (ристретто)30мл
Цукрова пудра1.50ст.л.
Вершки150мл
Заварна кава400мл
Додати в список покупок

Як приготувати каву по-ліонськи

1. Молоко і ристретто змішуємо і доводимо до кипіння.

2. Жовтки перемішуємо з цукром і вводимо в суміш молока і кави. Швидко перемішуємо, робимо максимальний вогонь і заварюємо крем (він повинен загуснути). Знімаємо крем з плити й охолоджуємо.

3. Вершки збиваємо з цукровою пудрою і перемішуємо з кавовим кремом. Відправляємо крем в морозильну камеру на 1 годину, щоб він застиг.

4. У келих наливаємо холодну каву. Зверху викладаємо крем і даємо йому трохи розчинитися в напої.

Читайте також: Кава з кардамоном



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Полунична маргарита (фоторецепт)
Полуничний лікер Ксу Ксу
Полуничний смузі
Полуничний мохіто (фоторецепт)
Шампанське із квітів бузини
Яблучний глінтвейн
Холодна кава гляссе
Домашня хріновуха
Медовуха (фоторецепт)
Освіжаючий безалкогольний мохіто
Коктейль Піна Колада
Яблучний сидр
Простий рецепт домашнього квасу
Охолоджуючий пунш з ромом на велику компанію
Смачний узвар із сухофруктів


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт густого клубничного варенья, рецепт густого клубничного варенья пошагово, состав густого клубничного варенья, как готовить густое клубничное варенье, как приготовить густое клубничное варенье пошагово, густое клубничное варенье рецепт
Густе полуничне варення
лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт, рецепт лодочек из кабачков, как приготовить лодочки из кабачков, лодочки из кабачков рецепт приготовления
Оригінальні човники з кабачків з бринзою