Кава по-ліонськи

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Ранок може бути добрим, якщо починати його з чашечки ароматної кави по-ліонськи!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Яєчні жовтки2 шт
Цукор2 ст.л.
Тепле молоко30 мл
Дуже міцна кава (ристретто)30 мл
Цукрова пудра1.50 ст.л.
Вершки150 мл
Заварна кава400 мл
Додати в список покупок

Як приготувати каву по-ліонськи

1. Молоко і ристретто змішуємо і доводимо до кипіння.

2. Жовтки перемішуємо з цукром і вводимо в суміш молока і кави. Швидко перемішуємо, робимо максимальний вогонь і заварюємо крем (він повинен загуснути). Знімаємо крем з плити й охолоджуємо.

3. Вершки збиваємо з цукровою пудрою і перемішуємо з кавовим кремом. Відправляємо крем в морозильну камеру на 1 годину, щоб він застиг.

4. У келих наливаємо холодну каву. Зверху викладаємо крем і даємо йому трохи розчинитися в напої.

Читайте також: Кава з кардамоном

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Домашній сидр: кращі рецепти
Хріновуха
Вино «Карпати»
Медово-яблучний узвар
Освіжаючі лимонади без цукру: ТОП-3 рецепти
Томатний сік зі шпинатом
Молочний коктейль в дині (фоторецепт)
10 секретів приготування кави, про які вам не розповість жоден бариста
Яблучний сидр
Космополітен: рецепт приготування в домашніх умовах
Прокинься та співай: чим замінити каву
Вино з порічки
Вишняк
Абрикосівка — простий рецепт
Чай з ягідним листям

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук
моченые яблоки, моченые яблоки в банке рецепт, как приготовить моченые яблоки на зиму, маринованные яблоки рецепты, рецепт приготовления моченых яблок на зиму
Мочені яблука в банці: рецепти приготування