Кава по-ліонськи


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Ранок може бути добрим, якщо починати його з чашечки ароматної кави по-ліонськи!

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Яєчні жовтки2шт
Цукор2ст.л.
Тепле молоко30мл
Дуже міцна кава (ристретто)30мл
Цукрова пудра1.50ст.л.
Вершки150мл
Заварна кава400мл

Як приготувати каву по-ліонськи

1. Молоко і ристретто змішуємо і доводимо до кипіння.

2. Жовтки перемішуємо з цукром і вводимо в суміш молока і кави. Швидко перемішуємо, робимо максимальний вогонь і заварюємо крем (він повинен загуснути). Знімаємо крем з плити й охолоджуємо.

3. Вершки збиваємо з цукровою пудрою і перемішуємо з кавовим кремом. Відправляємо крем в морозильну камеру на 1 годину, щоб він застиг.

4. У келих наливаємо холодну каву. Зверху викладаємо крем і даємо йому трохи розчинитися в напої.

Читайте також: Кава з кардамоном



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Ряжанка: рецепт
Чай з прянощами
Яблучний глінтвейн
Білий глег з грушею
Глінтвейн: класичний рецепт
Медовуха (фоторецепт)
Апельсиновий глінтвейн з корицею
Збитень з вином
Обліпиховий пунш (фоторецепт)
Шоковейн: рецепт зігріваючого напою
Чай з червоним вином
Глінтвейн з білим вином
Банановий латте
Лавандовий раф


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити