Як приготувати піцу з лососем і цибулею
- Просолюємо лосось сумішшю із солі, цукру, кропу та цедри апельсина протягом декількох годин.
- Нарізаємо лосось на тонкі шматочки.
- Часник пропускаємо через часникодавку.
- Змішуємо вершковий сир з вершками, додаємо соєвий соус, пюре із часнику, сіль, оливкову олію. Викладаємо цю базу на розкачане тісто, зверху посипаємо сиром Моцарелла та дрібно нарізаною зеленою цибулею.
- Випікаємо піцу в духовці при температурі 250 ° С до золотистої скоринки. Перед подачею піцу нарізаємо на 8 частин, на кожен шматочок викладаємо шматочки слабосоленого лосося.
ГОТУЄМО З НАМИ
Піца за 15 хвилин: ТОП-3 рецепти