Як приготувати звичайні млинці
- Просіваємо борошно і робимо з неї гірку з поглибленням зверху.
- В окремому посуді розводимо молоко, сіль і цукор. Додаємо збиті яйця і кілька крапель ванільного екстракту.
- Вливаємо суміш в борошно і віночком збиваємо до кремоподібного стану.
- Додаємо розтоплене вершкове масло і ставимо на годину в холодильник.
- У сковороді розігріваємо олію. Наливаємо в масло тісто, розподіляємо по всій поверхні сковороди і обсмажуємо млинці з двох сторін до золотистого кольору.
- Готові млинці викладаємо на тарілку і поливаємо розтопленим вершковим маслом або сметаною.
Тісто для млинців краще заздалегідь просіяти, так воно насититься повітрям і млинчики вийдуть більш повітряними і ніжними. Також важливо все рідкі компоненти для тіста з’єднувати в окремому посуді, а потім поступово вливати в борошно
ГОТУЄМО З НАМИ
Млинці із пшона та гречаного борошна