Як приготувати піцу з овочами
Шпинат чистимо, миємо й опускаємо в підсолений окріп ненадовго, проціджуємо і добре просушуємо.
Цукіні миємо й нарізаємо вздовж на тонкі смужки. Селеру чистимо, миємо й тонко нарізаємо. Броколі миємо і розділяємо “на трояндочки”. Часник очищуємо та подрібнюємо.
Тушкуємо овочі в оливковій олії; приправляємо сіллю, перцем і мускатним горіхом.
Помідори заливаємо окропом, потім промиваємо під холодною водою, знімаємо шкірку і крупно нарізаємо.
Розкочуємо охолонувше тісто на змащеному жиром деку, розтягнувши його до країв. Викладаємо овочі за годинниковою стрілкою, помідори кладемо зверху. Сир нарізаємо скибочками і кладемо на помідори.
Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 200 ° С.
Готову піцу посипаємо дрібно нарізаним базиліком. Подаємо в гарячому вигляді.