Як приготувати кіш з домашнім плавленим сиром і грибами
- Готуємо тісто. Просіяне борошно з’єднуємо з м’яким маслом і, коли вийдуть масляно-борошняні крихти, поступово додаємо холодну воду. Замішуємо м’яке тісто, загортаємо у плівку та кладемо на 30 хвилин у холодильник.
- Готуємо плавлений сир. Кисломолочний сир змішуємо з яйцем, сіллю і содою. Кладемо сир на водяну баню і нагріваємо, поки сир не почне розчинятися. Додаємо вершкове масло та перебиваємо масу блендером до однорідної консистенції.
- Готуємо начинку для пирога. Гриби та цибулю дрібно нарізаємо та злегка тушкуємо на рослинній олії. Солимо та перчимо. Шпинат розморожуємо, віджимаємо зайву рідину та дрібно рубаємо. Молоко збиваємо з яйцями та плавленим сиром (200 г).
- Готуємо пиріг. Тісто викладаємо у форму, застелену пергаментом, і вирівнюємо, роблячи тонкий корж з високими бортиками. Робимо по всій поверхні пирога проколи виделкою і кладемо основу для пирога в розігріту до 180 ° С духовку на 10 хвилин, щоб тісто підрум’янилося.
- На готовий корж викладаємо шпинат, печериці з цибулею і заливаємо молочно-сирною заливкою.
- Кладемо пиріг у розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин.
ГОТУЄМО З НАМИ
Кіш зі скумбрією і шпинатом (фоторецепт)