Рибні котлети — відеорецепт приготування

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі страви
Готуємо оригінальні рибні котлети із рибного борошна!
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для рибного борошна:
Риба (будь-яка дрібна)1 кг
Лимон, цедра0,5 шт.
Сіль0,5 ч. л.
Червоний перець1 ч. л.
Цукор1 ст. л.
Часник3 зубчики
Для котлет:
Рибне борошно100 г
Батон100 г
Сало50 г
Цибуля1 шт.
Яйце1 шт.
Морква1 шт.
Перець за смаком
Сіль за смаком
Молоко за смаком
Рослинна олія за смаком
Вершкове масло за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати рибні котлети

  1. Готуємо рибне борошно. Для маринаду змішуємо сіль, перець і цукор. Додаємо подрібнений часник і лимонну цедру. Очищуємо рибу від нутрощів, видаляємо голову. Кладемо рибу в маринад і залишаємо на годину маринуватися.
  2. Замариновану рибу нанизуємо на дерев’яні шпажки, залишивши між рибками невелику відстань. Розміщуємо шпажки з рибою на решітку так, щоб палички лежали на решітці, а рибка звисала вниз. Сушимо рибу в розігрітій до 80 ° С духовці протягом 3-6 годин: готова риба повинна бути повністю висушеною і хрустіти під час споживання. Перемелюємо висушену рибу в муку.
  3. Готуємо рибні котлети. Рибне борошно заливаємо теплою водою (0,5 склянки) і даємо їй набрякнути. Батон замочуємо в молоці. Коли батон розбухне, молоко зливаємо, а батон віджимаємо. Цибулю і моркву подрібнюємо й обсмажуємо на суміші із рослинної олії та вершкового масла до золотистого кольору. Сало пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері. Подрібнюємо в фарш інші інгредієнти та з’єднуємо їх разом. Додаємо у фарш яйце і солимо за смаком. Добре вимішуємо фарш, формуємо з нього невеликі рибні котлети, паніруємо в мелених сухарях і обсмажуємо з двох сторін на розігрітій олії до рум’яної скоринки.

Рибне борошно потрібно зберігати в герметично закритій тарі в холодильнику. Термін зберігання — 1 місяць

ГОТУЄМО З НАМИ
Рибні січеники від Євгена Клопотенка (фото)

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці
рецепт постного пирога с яблоками, рецепт приготовления постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками, состав постного пирога с яблоками, как приготовить постный пирог с яблоками
Пісний пиріг з яблуками