Спаржа з рисом


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Спаржа з рисом - смачна та здорова їжа. Читайте рецепт спаржі з рисом на Smachno.ua

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Спаржа750г
Вершкове масло2ст.л.
Цукор1ч.л.
Вершки2ст.л.
Ріпчаста цибуля1шт
Рис200г
Рослинна олія2ст.л.
Пармезан100г
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Зеленьза смаком
Додати в список покупок

ГОТУЄМО З НАМИ
Дієтичне рагу в мультиварці

Приготування соусу зі спаржі

Спаржу очищаємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді з додаванням цукру і вершкового масла (1 ст. ложка), потім виймаємо, обрізаємо кінчики і нарізаємо стебла шматочками завдовжки в 1 см. Потім робимо пюре з 1/3 спаржі та вершків.

Приготування рису

Цибулю очищаємо, дрібно нарізаємо і обсмажуємо разом з рисом до золотистого кольору в рослинній олії, а потім доливаємо спаржевий відвар (250 мл) і доводимо рис до готовності. Додаємо до нього пюре зі спаржі та нарізану спаржу.

Розігріваємо і додаємо в рис вершкове масло (1 ст. ложка) і тертий сир. Приправляємо сіллю і перцем.

Готовий рис викладаємо на тарілку. Прикрашаємо шматочками спаржі.



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
Мариновані кабачки: швидкий рецепт
Полуничний смузі
Варення з полуниці без варіння
Тарт з полуницею
Грибна окрошка на мінеральній воді
Легкий салат з кабачка з помідором
Проста закуска з кабачка з сирним соусом
Окрошка на квасі з кефіром і гірчицею (фоторецепт)
Запіканка з молодої картоплі з яблуками (фоторецепт)
Квіти кабачка в клярі (Все буде добре, відеорецепт)
Варення з ревеню з печерицями від Євгена Клопотенко (Все буде добре, відео)
Оладки з кабачків з сиром
Пишні оладки на кефірі


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити