Різотто з язиком

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Як приготувати різотто з язиком, читайте в нашому покроковому рецепті
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Рис100 г
Телячий язик100 г
Ріпчаста цибуля35 г
Морква35 г
Вершкове масло30 г
Борошно10 г
Тертий сир50 г
Корінь петрушки за смаком
Сіль за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати різотто з язиком

1. Язик відварюємо з ріпчастою цибулею, коренем петрушки і морквою до готовності. Потім очищаємо його від шкіри і нарізаємо невеликими кубиками.

2. Готуємо соус: борошно обсмажуємо на вершковому маслі, розводимо бульйоном, в якому варився язик, до густоти сметани. Перемішуємо соус з нарізаним язиком.

3. Рис злегка обсмажуємо у вершковому маслі, додаємо проціджений бульйон, в якому варився язик, і відварюємо до готовності. Потім обережно перемішуємо, додаємо вершкове масло і тертий сир. Після викладаємо рис в добре змащену форму з отвором посередині й ставимо на кілька хвилин в духовку.

Готове різотто викладаємо на блюдо, помістивши в поглиблення нарізаний язик.

 

Читайте також: Різотто з морепродуктами

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик в гранатовому соку
Як приготувати шашлик
Вечеря на День матері
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)


Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”
рецепт шарлотки с яблоками в мультиварке, рецепт приготовления шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке, состав шарлотки с яблоками в мультиварке, как приготовить шарлотку с яблоками в мультиварке
Шарлотка з яблуками в мультиварці