Різотто з язиком


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів



Як приготувати різотто з язиком, читайте в нашому покроковому рецепті

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Рис100г
Телячий язик100г
Ріпчаста цибуля35г
Морква35г
Вершкове масло30г
Борошно10г
Тертий сир50г
Корінь петрушкиза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати різотто з язиком

1. Язик відварюємо з ріпчастою цибулею, коренем петрушки і морквою до готовності. Потім очищаємо його від шкіри і нарізаємо невеликими кубиками.

2. Готуємо соус: борошно обсмажуємо на вершковому маслі, розводимо бульйоном, в якому варився язик, до густоти сметани. Перемішуємо соус з нарізаним язиком.

3. Рис злегка обсмажуємо у вершковому маслі, додаємо проціджений бульйон, в якому варився язик, і відварюємо до готовності. Потім обережно перемішуємо, додаємо вершкове масло і тертий сир. Після викладаємо рис в добре змащену форму з отвором посередині й ставимо на кілька хвилин в духовку.

Готове різотто викладаємо на блюдо, помістивши в поглиблення нарізаний язик.

 

Читайте також: Різотто з морепродуктами



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Шакшука
Смачні кабачки в сметані
Цибулевий пиріг з плавленим сиром
Апетитний свиний стейк з молодою картоплею (фоторецепт)
Рулетики з кабачків (Все буде добре – відеорецепт)
Пюре із кабачків для дитини
Деруни з кабачків
Запіканка із кабачків з сиром (Все буде добре, відеорецепт)
Оладки з кабачків: простий рецепт
Лазанья з кабачків
М’ята молода картопля
Млинці на кефірі: рецепт тонких млинців
Нототенія в томатному соусі
Феттучіні з кабачків з грибами (Все буде добре, відеорецепт)


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити