Різотто з язиком


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 1 разів


Переглянути відгуки

Як приготувати різотто з язиком, читайте в нашому покроковому рецепті

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Рис100г
Телячий язик100г
Ріпчаста цибуля35г
Морква35г
Вершкове масло30г
Борошно10г
Тертий сир50г
Корінь петрушкиза смаком
Сільза смаком

Як приготувати різотто з язиком

1. Язик відварюємо з ріпчастою цибулею, коренем петрушки і морквою до готовності. Потім очищаємо його від шкіри і нарізаємо невеликими кубиками.

2. Готуємо соус: борошно обсмажуємо на вершковому маслі, розводимо бульйоном, в якому варився язик, до густоти сметани. Перемішуємо соус з нарізаним язиком.

3. Рис злегка обсмажуємо у вершковому маслі, додаємо проціджений бульйон, в якому варився язик, і відварюємо до готовності. Потім обережно перемішуємо, додаємо вершкове масло і тертий сир. Після викладаємо рис в добре змащену форму з отвором посередині й ставимо на кілька хвилин в духовку.

Готове різотто викладаємо на блюдо, помістивши в поглиблення нарізаний язик.

 

Читайте також: Різотто з морепродуктами



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Овочевий рататуй – рецепт
Пісна лазанья
Яйця по-кубинськи
Лобіо з квасолі (Все буде добре, відеорецепт)
Паелья з сиром тофу
Запіканка з курки
Жульєн в мультиварці
Сочевиця з грибами і шпинатом
Перлова каша з гарбузом, горіхами та сухофруктами від Євгена Клопотенко (фоторецепт)
Фарширований кальмар з рисом
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити