Паста з м’ясним соусом

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухня
Паста з м'ясним соусом - смачна італійська страва. Сьогодні ми готуватимемо її з різнокольоровим тістом
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Морква (для пасти)80 г
Броколі (для пасти)80 г
Яйця перепелині12 шт
Борошно200 г
Курка1 філе
Морква1 шт
Кольорова капуста100 г
Оливкова олія за смаком
Сіль за смаком
Перець за смаком
Додати в список покупок

Приготування тіста для пасти

Помаранчеве тісто: яйця перепелині (6 шт.) перебиваємо разом з морквою в блендері до стану пюре. Протираємо пюре через сито і з’єднуємо з борошном (100 г). Додаємо кілька крапель оливкової олії. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і кладемо на 5 хвилин в холодильник.

Зелене тісто: яйця перепелині (6 шт.) перебиваємо разом з суцвіттями брокколі в блендері до стану пюре. Протираємо пюре через сито і з’єднуємо з борошном (100 г). Додаємо кілька крапель оливкової олії. Замішуємо тісто, загортаємо в харчову плівку і кладемо на 5 хвилин в холодильник.

Приготування соусу для пасти

Куряче філе відварюємо разом з овочами до готовності. Після цього перебиваємо всі інгредієнти в блендері до стану пюре. Якщо необхідно, додаємо в процесі бульйон, в якому варилися продукти. Додаємо сіль і перець.

Приготування пасти

Тісто розкачуємо в тонкий пласт і нарізаємо локшину. Відварюємо локшину в підсоленій киплячій воді до готовності (приблизно 3,5 хвилини). Після цього  відкидаємо пасту на сито, щоб стекла зайва вода, і додаємо в пасту трохи оливкової олії.

Подача і сервіровка пасти

Готову пасту викладаємо на тарілку у вигляді «гніздечка», в поглиблення посередині наливаємо соус.

Дивіться також як приготувати пасту з креветками.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Закритий пиріг з сиром і цибулею-порей
Царські котлети
Рецепти гарячого на Новий рік — 3 ідеї
Готуємо піцу: 3 класичних рецепти
Піца за 15 хвилин: ТОП-3 рецепти
Котлети із готового фаршу
Булгур з овочами
Домашні голубці: 5 варіацій
Свинячі реберця від Ігоря Місевича (МастерШеф)
5 рецептів ситних і корисних запіканок
Рибні страви, які будуть по кишені кожному
Цвітна капуста у вершковому соусі
Котлети із капусти
Грецький пиріг зі шпинатом
Курячий сальтисон у мультиварці

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт волшебного чая, рецепт приготовления волшебного чая, как приготовить волшебный чай, состав волшебного чая, как приготовить волшебный чай
Рецепт чарівного чаю
рецепты канапе на новый год, как приготовить канапе на новый год, новогодние рецепты канапе, канапе с ананасом курицей и апельсинами, блинные канапе с муссом из семги, канапе с брынзой и огурцом, канапе с креветками, канапе с яйцом и семгой
Канапе — рецепти на Новий рік