Паста з креветками

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Другі стравиІталійська кухняДень народження
Паста з креветками - яскраве поєднання спагеті з дарами моря, яке нікого не залишить байдужим
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Спагеті250 г
Креветки200 г
Вершки150 мл
Вершкове масло20 г
Цибуля ріпчаста50 г
Часник2 зубчика
Петрушка20 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Додати в список покупок

Як приготувати пасту з креветками:

  1. Часник і цибулю дрібно нарізаємо.
  2. Масло розтоплюємо. Обсмажуємо цибулю і часник протягом 1-2 хвилин.
  3. Додаємо очищені креветки. Готуємо протягом 2-3 хвилин.
  4. Приправляємо суміш сіллю і перцем.
  5. Вливаємо вершки, доводимо до кипіння.
  6. Додаємо петрушку і вимикаємо.
  7. Пасту відварюємо відповідно до інструкції на упаковці. Змішуємо з соусом

Паста з креветками готова!

Дивіться також як приготувати пасту карбонара.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Паста з куркою та грибами
Коурма з аличею та лимоном
Паста з соусом песто від Ектора Хіменеса-Браво
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
моченые яблоки с брусникой
Мочені яблука з брусницею
блюда из яблок
Молодильні яблука: 6 кращих сезонних рецептів з яблук