Капуста тушеная

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Соль0.00 по вкусу
Вода1 стакан
Лук репчатый1 шт
Морковь1 шт
Грудинка100 г
Капуста1000 г
Перец0.00 по вкусу
Зелень петрушки0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Способ приготовления: Очищаем кочан от верхних листьев и опускаем его в кипящую в скороварке воду. Закрываем. Варим 5 минут. Откидываем капусту на дуршлаг. В пустую скороварку кладем на дно нарезанные грудинку, морковь, лук, капусту и зелень. Солим, перчим, поливаем водой. Закрываем и тушим 45 минут.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Азу по-домашньому
Фрикадельки з індички від Ектора Хіменеса-Браво
Картопля в мікрохвильовці
Паста з креветками
Картопля фрі
Тушкована картопля з м’ясом
Оладки з кабачків з сиром
7 способів приготувати скумбрію
Лисички, смажені в сметані
Смажені опеньки зі сметаною
Свинячі биточки в соусі з лисичок
Скумбрія в гірчично-соєвому соусі
Тушкована картопля з грибами
Риба з овочами у духовій печі
Як приготувати лазанью з фаршем?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
крабовый салат с овощами
Простий овочевий салат з крабовими паличками
салат греческий
Салат Грецький