Десерти без випічки: ТОП-5 спокусливих літніх рецептів

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Десерти
У літній період не дуже хочеться займатися випічкою і возитися з духовкою, а в солодкому відмовити собі складно. Однак існує безліч рецептів, які не вимагають випікання. І це не тільки звичне желе або морозиво. Без допомоги духовки можна приготувати смачні тістечка, тарти, муси, парфе та багато чого іншого ... І якщо ви як раз вирішили трохи підсолодити собі життя, записуйте рецепти!
Зберегти в кулінарну книгу

Шоколадний тарт з малиною

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Жирні вершки (для начинки) – 240 мл
  • Молочний шоколад (для начинки) – 170 г
  • Чорний шоколад (для начинки) – 170 г
  • Вершкове масло (для начинки) – 55 г
  • Вершкове масло (для коржа) – 55 г
  • Шоколадне печиво (для коржа) – 24 шт
  • Свіжа малина

ГОТУЄМО З НАМИ
Тарт з полуницею

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. Шоколадне печиво подрібнюємо в крихту і перемішуємо з розтопленим вершковим маслом. Дно форми для тарта застеляємо пергаментом і викладаємо в неї шоколадно-масляну крихту. Добре утрамбовуємо, формуючи корж (дно + бортики). Відправляємо в холодильник.

2. Нагріваємо вершки з маслом  до кипіння,  заливаємо цією сумішшю шматочки шоколаду. Перемішуємо, поки шоколад повністю не розплавиться.

3. Злегка охолоджуємо шоколадну начинку, виливаємо частиу на корж. Викладаємо на шоколад ягоди малини і заливаємо зверху шоколадним ганашем. Кладемо пиріг в холодильник на кілька годин: шоколад повинен захолонути.


Вишневий чизкейк без випічки

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Вершкове масло —  50  г
  • Печиво — 100  г
  • Кориця —  1  ч.л.
  • Вишня —  225  г
  • Сир кисломолочний —  450  г
  • Цукор —  100  г
  • Вода —  150  мл
  • Желатин —  30  г
  • Вершки 20 % —  120  г

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

ГОТУЄМО З НАМИ
Шоколадная казка від Лізи Глинської

1. Печиво подрібнюємо в крихту, додаємо корицю і з’єднуємо з розтопленим вершковим маслом. Перемішуємо до утворення однорідної маси. Застилаємо дно рознімної форми для випічки пергаментом, викладаємо в неї крихту з печива і масла і добре утрамбовуємо, формуючи нижній корж.

2. Засипаємо вишню цукром (50 г), заливаємо водою і варимо 5-7 хвилин. Заливаємо желатин водою і залишаємо до набрякання. Набряклий желатин розтоплюємо на водяній бані, не доводячи до кипіння.

3. Змішуємо сир з вершками і перебиваємо блендером.Добавляем цукор, що залишився і продовжуємо збивати, поки сир не стане гладким.

4. Перебиваємо в блендері вишню з сиропом. Половину желатину додаємо в вишневу масу, а решту – в сирну. Перемішуємо.

5. Викладаємо на пісочну основу сирну масу і даємо їй злегка захолонути в морозильній камері. Виливаємо зверху вишневу масу, поміщаємо пиріг в холодильник до повного застигання.

Сирний шар можна не заморожувати, а вилити відразу на нього вишневу масу. Потім перемішати їх злегка, щоб на поверхні чізкейку вийшли білі розводи.

Щоб дістати пиріг з форми, помістіть її на пару секунд в дуже гарячу воду. При використанні рознімної форми, спочатку заверніть її в поліетиленовий пакет, а потік опускайте в воду, інакше вода може просочитися в форму.


Чорничний десерт з йогуртом

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Чорниця свіжа (можна замінити іншими сезонними ягодами) — 100  г
  • Чорничний конфітюр — 20  г
  • Йогурт натуральний — 50  г
  • Морозиво вершкове — 50  г
  • Желатин — 5  г
  • Цукор —  за смаком

ГОТУЄМО З НАМИ
Смачний кекс з полуницею

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1. Желатин замочуємо в невеликій кількості холодної води (вона повинна його повністю покрити) і залишаємо до набрякання.

2. Йогурт змішуємо з морозивом, цукром, конфітюром і чорничним пюре (протертим через сито). Додаємо желатин, ставимо суміш на водяну баню і нагріваємо до повного розчинення желатину.

Ні в якому разі не кип’ятимо!

3. Охолоджуємо суміш, розливаємо по формах і відправляємо в холодильник до повного застигання. Після дістаємо десерт з холодильника, опускаємо формочку на кілька секунд в гарячу воду, щоб десерт відійшов від стінок, і перевертаємо на тарілку. Прикрашаємо свіжими ягодами і шматочком шоколаду.


Кавове семифредо

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Цукор — 1,2  склянки
  • Міцна кава — 250  мл
  • Незбиране молоко —  0,5  склянки
  • Ванільний цукор — 15  г
  • Желатин —  12  г
  • Гіркий шоколад —  50  г
  • Яйця —  4  шт.
  • Жирні вершки —  0,5  склянки
  • Печиво «Савоярді» —  18  шт.
  • Какао —   за смаком
  • Ягоди свіжі  —  за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

ГОТУЄМО З НАМИ
Тірамісу: класичний рецепт

1. Змішуємо стакан цукру з трьома чвертями склянки води і міцною кавою (50 мл). Доводимо до кипіння – цукор повинен повністю розчинитися. Окремо в сотейник наливаємо склянку кави й уварюємо, поки не залишиться чверть чашки.

2. Желатин замочуємо в невеликій кількості води. Підігріваємо молоко з ванільним цукром і, коли воно нагріється, але не закипить, додаємо желатин. Добре перемішуємо, знявши суміш з вогню. Додаємо шоколад і перемішуємо, щоб шоколад повністю розчинився. Вливаємо випарену каву.

3. Змішуємо воду (2 ст.л.), цукор, що залишився і мед (1/4 чашки). Нагріваємо до отримання однорідної консистенції. Кип’ятимо на середньому вогні 3 хвилини.

4. Збиваємо на великій потужності блендера яйця. Зменшуємо обороти і поступово вливаємо медову карамель. Збиваємо. В кінці додаємо збиті вершки.

5. Змішуємо яєчно-медову суміш з молочно-кавовою.

6. Замочуємо печиво в кавовому сиропі, викладаємо у форму, прослоюємо його кремом. Таким способом формуємо декілька шарів. В кінці заливаємо десерт кремом і ставимо в холодильник на кілька годин. Перед подачею посипаємо десерт какао і прикрашаємо свіжими ягодами.


Персик Ескоф’є

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Персики — 3  шт.
  • Малина  —200  г
  • Вода (для сиропу) — 1000  мл
  • Цукор (для сиропу) — 250  г
  • Лимон — 1,5  шт.
  • Ванільна есенція —  за смаком
  • Цукрова пудра — 150  г
  • Цукрова пудра (для цукатів) — 2  ст.л.
  • Мигдальна стружка —  за смаком
  • Морозиво — за смаком

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

1.Видаляємо кісточки з персиків. З цукру і води варимо сироп. Додаємо цедру одного лимона і ванілін. Закладаємо в сироп половинки персиків і варимо 15 хвилин. Знімаємо шкірку і охолоджуємо.

Якщо персики м’які, їх потрібно варити 10 хвилин, більш тверді – 20 хвилин.

2. Для приготування лимонних цукатів лимонну цедру заливаємо водою (вона повинна покрити цедру повністю), доводимо до кипіння і зливаємо воду. Так робимо 3 рази. В останній раз, після додавання свіжої води, кладемо цукрову пудру і варимо до повного випаровування рідини.

3. Малину перебиваємо блендером і з’єднуємо з цукровою пудрою. Перетираємо малину через сито, щоб видалити кісточки.

4. На дно креманки викладаємо персики плоскою стороною вгору, на персики поміщаємо кульку морозива. Поливаємо десерт малиновим соусом, посипаємо лимонними цукатами і мигдальною стружкою.

 

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Рецепт смачної пасхи
Швидка пасха
Пиріг на 8 березня
Випічка до Дня святого Валентина
Торт на День святого Валентина
Тістечка до Дня святого Валентина
Піца на День святого Валентина
Солодкі ліниві вареники з сиром
Імбирна випічка: 3 рецепти приготування
Ліниві вареники з сиром
Солодкі вареники з сиром
Випічка на Старий Новий рік
Вареники з сирною начинкою
Різдвяні калачі: 3 рецепти
Випічка на Різдво 2019: 3 ідеї

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік