Окорочка куриные по-провансальски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сливочное масло1ст.л.
Растительное масло1ч.л.
Чеснок6зубчик
Куриные окорочка4шт
Херес0.50стакан
Помидоры консервированные400г
Томатная паста2ст.л.
Петрушка2ст.л.
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу

В большой сковороде разогреваем сливочное и растительное масло с чесноком и обжариваем ножки по 15 минут на каждой стороне. Вливаем в сковороду херес и кипятим на сильном огне, пока объем жидкости не уменьшится вдвое. Переворачиваем ножки и продолжаем кипятить, пока соус не загустеет. Кладем помидоры и томатную пасту и тушим еще 15 минут, пока мясо не станет нежным, а соус не превратится в глазурь. Посыпаем травами, солим, перчим.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Простий рецепт шашлику зі свинини з майонезом
Швидкий шашлик зі стегенець
Гречаники з м’ясом
Смачний шашлик на мінеральній воді
Пишний омлет в мультиварці
Гуляш з яловичини в мультиварці
Класичний шашлик
Святкова курка, запечена на мангалі
Шашлик з яловичини в винно-томатному маринаді
Соковитий шашлик з кролика в майонезі
Пельмені з м’ясом
Коливо з пшениці
Картопляний гратен з вершками
Медальйони з телятини з овочами гриль в лимонному маринаді


Новини партнерів


ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити