Окорочка куриные по-провансальски


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 0 разів

нескладний рецепт
Переглянути відгуки

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Інгредієнти
Додати в список покупок
Сливочное масло1ст.л.
Растительное масло1ч.л.
Чеснок6зубчик
Куриные окорочка4шт
Херес0.50стакан
Помидоры консервированные400г
Томатная паста2ст.л.
Петрушка2ст.л.
Соль0по вкусу
Перец0по вкусу

В большой сковороде разогреваем сливочное и растительное масло с чесноком и обжариваем ножки по 15 минут на каждой стороне. Вливаем в сковороду херес и кипятим на сильном огне, пока объем жидкости не уменьшится вдвое. Переворачиваем ножки и продолжаем кипятить, пока соус не загустеет. Кладем помидоры и томатную пасту и тушим еще 15 минут, пока мясо не станет нежным, а соус не превратится в глазурь. Посыпаем травами, солим, перчим.



Мені вдалося!
Зберегти в кулінарну книгу


Рекомендуємо
Класичні деруни рецепт приготування з фото
Млинцева запіканка
Вівсяні млинці зі шпинатом
Млинці з вишнево-горіховою начинкою від Лізи Глинської (фоторецепт)
Дорадо з овочами
Курячий шніцель з овочевим салатом
Млинці на кислому молоці
Млинці з цільнозернового борошна
Млинці з курячими потрошками і грибами
Хашлама — тушкована баранина з овочами
Млинці, запечені з мигдалем і мармеладом
Млинці на сироватці
Паелья з морепродуктами в мультиварці
Панкейкі в формі сердець на сніданок


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити