Млинці з курячими потрошками і грибами

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Масляна
Млинці можна загорнути конвертиком, скрутити у вигляді рулету, а можна зробити з млинця апетитний мішечок, всередину якого покласти смачну начинку з печінки, грибів і бекону
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Борошно100 г
Яйця3 шт
Вершкове масло75 г
Молоко1 склянка
Печериці35 г
Ріпчаста цибуля20 г
Куряча печінка (охолоджена)100 г
Свиний бекон10 г
Соняшникова олія40 г
Вершки 28-36%25 г
Вино біле сухе10 мл
Салат лоло россо5 г
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Додати в список покупок

Як готувати млинці

  1. Борошно (100 г) насипаємо в велике блюдо і змішуємо з сіллю. У центрі робимо поглиблення, куди розбиваємо три яйця. Додаємо в тісто трохи молока і змішуємо.
  2. Поступово вливаємо в тісто решту молока, постійно перемішуючи тісто, до тих пір, поки воно не придбає консистенцію сметани середньої густоти.
  3. Після тісто ще раз добре збиваємо і змішуємо з розтопленим вершковим маслом (75 г). Пательню змащуємо жиром, наливаємо на неї тонкий шар тіста і обсмажуємо млинці з двох сторін.

Приготування начинки для млинців

  1. Нарізаємо дрібно цибулю, бекон і гриби. Нарізаємо невеликими шматочками печінку.
  2. Наливаємо в пательню олію, розігріваємо і обсмажуємо в ній гриби з беконом до золотистого кольору.
  3. Додаємо цибулю, печінку і перемішуємо.
  4. Після вливаємо біле вино, вершки, перемішуємо і знімаємо з вогню.

«Упаковка» млинчиків

  1. Викладаємо готову начинку на середину млинця. Збираємо краї млинця разом, щоб вийшов мішечок. Перев’язуємо мішечок з млинця зеленою цибулею і ставимо млинці в розігріту до 180 ° С духовку на 3 хвилини.
  2. Викладаємо на тарілку лист салату. Розміщуємо поруч з салатом млинці з начинкою – страва готова!

Тонкощі приготування млинців з курячими потрошками і грибами

  1. Під час смаження млинців, тісто слід наливати на добре розігріту пательню, змащену жиром.
  2. Тісто для млинців перед приготуванням потрібно обов’язково просіяти, тоді млинці вийдуть мереживними і пишними.
  3. Рідкі компоненти тіста для млинців краще змішувати окремо, а потім вже вводити їх в борошно.

Читайте також: Масляна – традиції, обряди і рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Шашлик по-карськи
Шашлик з баранини
Пісні другі страви
Млинці з м’ясом
Страви з овочевої суміші
Заморожені овочі в духовці
Рагу із заморожених овочів
Вареники з картоплею
Щедра кутя
Вареники
Різдвяна кутя
Кутя (фоторецепт)
Кутя із пшениці
Кутя із рису з маком
М’ясна тарілка: рецепти домашньої буженини, м’ясного рулету і балику

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік