Чим прикрасити паску: ТОП-5 видів великодньої глазурі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Способів прикрасити паску стільки ж, скільки самих рецептів великодньої випічки. Якщо вам набридла звичайна біла глазур для паски, Smachno.ua пропонує 5 цікавих і смачних варіантів великодньої глазурі
Зберегти в кулінарну книгу

Шоколадно-цитрусова глазур

Складові

  • Цедра лимона – 1 шт
  • Сік одного лимона
  • Цедра половини апельсина
  • Какао-порошок – 3 ст.л.
  • Цукрова пудра – 1 стакан
  • Вершкове масло – 70 г

Як готувати глазур:

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сік лимона і цукрову пудру, перемішуємо.

Всипаємо какао і розмішуємо до однорідної маси. Якщо вийшло рідко, то ставимо на невеликий вогонь, помішуючи до загустіння. Перед покриванням пасок додаємо цедру і ретельно перемішуємо.

Фруктова кольорова глазур для паски

Складові

  • Яєчний білок – 1 шт
  • Цукрова пудра – 3/4 склянки
  • Ягідний сік – 3-4 ст.л.

Як готувати глазур:

Білок і цукрову пудру для кольорової глазурі збиваємо до однорідної маси, поступово вводимо сік для фарбування.

Кавова глазур для паски

Складові

  • Цукор – 300 г
  • Міцна чорна кава – 100 г

Як готувати глазур:

Цукор заливаємо міцною чорною кавою і тримаємо на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор.

Потім масу виливаємо в чашку і збиваємо, поки вона не почне тверднути. Змащуємо верхівки пасок глазур’ю.

Кольорова глазур з білого шоколаду

Складові

  • Білий шоколад
  • Згущене молоко або вершкове масло
  • Харчові барвники.

Як готувати глазур:

Білий шоколад розтоплюємо (максимальна температура 40 ° С), додаємо згущенку або вершкове масло, барвники і розмішуємо до однорідної маси.

Можна брати натуральні барвники – куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, прожарений цукор

Лимонна глазур для паски

Складові

  • Цукрова пудра – 0,5 склянки
  • Свіжовичавлений лимонний сік – 2 ст.л.
  • Кокосове масло – 1 ст.л.

Як готувати глазур:

Розтоплюємо кокосове масло, додаємо сік і цукор, вимішуємо до однорідної маси.

Лимонна глазур м’яка, але не липуча, ефектно виглядає з додаванням харчових барвників.

Читайте також: 

Паска в хлібопічці

Як правильно вибрати і красити яйця на Великдень

Рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Чи можна їсти свинину на Новий рік 2019?
Моцарелла Ді Буфалло
10 несподіваних порад приготування курки
Зимове меню: 5 рецептів страв, що зігрівають
Як прикрасити новорічний стіл 2019 — кращі ідеї
Як вибрати м’ясо індички: 7 правил
Кекси, мафіни, капкейки — у чому різниця?
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік