Чим прикрасити паску: ТОП-5 видів великодньої глазурі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Способів прикрасити паску стільки ж, скільки самих рецептів великодньої випічки. Якщо вам набридла звичайна біла глазур для паски, Smachno.ua пропонує 5 цікавих і смачних варіантів великодньої глазурі
Зберегти в кулінарну книгу

Шоколадно-цитрусова глазур

Складові

  • Цедра лимона – 1 шт
  • Сік одного лимона
  • Цедра половини апельсина
  • Какао-порошок – 3 ст.л.
  • Цукрова пудра – 1 стакан
  • Вершкове масло – 70 г

Як готувати глазур:

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сік лимона і цукрову пудру, перемішуємо.

Всипаємо какао і розмішуємо до однорідної маси. Якщо вийшло рідко, то ставимо на невеликий вогонь, помішуючи до загустіння. Перед покриванням пасок додаємо цедру і ретельно перемішуємо.

Фруктова кольорова глазур для паски

Складові

  • Яєчний білок – 1 шт
  • Цукрова пудра – 3/4 склянки
  • Ягідний сік – 3-4 ст.л.

Як готувати глазур:

Білок і цукрову пудру для кольорової глазурі збиваємо до однорідної маси, поступово вводимо сік для фарбування.

Кавова глазур для паски

Складові

  • Цукор – 300 г
  • Міцна чорна кава – 100 г

Як готувати глазур:

Цукор заливаємо міцною чорною кавою і тримаємо на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор.

Потім масу виливаємо в чашку і збиваємо, поки вона не почне тверднути. Змащуємо верхівки пасок глазур’ю.

Кольорова глазур з білого шоколаду

Складові

  • Білий шоколад
  • Згущене молоко або вершкове масло
  • Харчові барвники.

Як готувати глазур:

Білий шоколад розтоплюємо (максимальна температура 40 ° С), додаємо згущенку або вершкове масло, барвники і розмішуємо до однорідної маси.

Можна брати натуральні барвники – куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, прожарений цукор

Лимонна глазур для паски

Складові

  • Цукрова пудра – 0,5 склянки
  • Свіжовичавлений лимонний сік – 2 ст.л.
  • Кокосове масло – 1 ст.л.

Як готувати глазур:

Розтоплюємо кокосове масло, додаємо сік і цукор, вимішуємо до однорідної маси.

Лимонна глазур м’яка, але не липуча, ефектно виглядає з додаванням харчових барвників.

Читайте також: 

Паска в хлібопічці

Як правильно вибрати і красити яйця на Великдень

Рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад
Як посмажити баклажани без зайвого жиру
Як правильно приготувати суп з горохом
Як зварити смачний суп з фрикадельками: 8 секретів
Як правильно приготувати український борщ?
Як греки називають грецький салат?
Скільки випікати бісквіт в духовці?
Як правильно посмажити курячу грудку для салату Цезар?
Літо з морозилки: запасаємося фруктами, овочами та ягодами
Коли з’явився борщ?
Хто придумав рецепт солянки?
Який сир додати в салат Цезар?
Як заморозити полуницю
Як приготувати окрошку

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
как приготовить вишневый чизкейк без выпечки пошагово
Вишневий чізкейк без випічки (фоторецепт)
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів