Чим прикрасити паску: ТОП-5 видів великодньої глазурі


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
приготовлено 2 разів



Способів прикрасити паску стільки ж, скільки самих рецептів великодньої випічки. Якщо вам набридла звичайна біла глазур для паски, Smachno.ua пропонує 5 цікавих і смачних варіантів великодньої глазурі

Знайти рецепт із моїх інгредієнтів

Шоколадно-цитрусова глазур

Складові

  • Цедра лимона – 1 шт
  • Сік одного лимона
  • Цедра половини апельсина
  • Какао-порошок – 3 ст.л.
  • Цукрова пудра – 1 стакан
  • Вершкове масло – 70 г

Як готувати глазур:

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сік лимона і цукрову пудру, перемішуємо.

Всипаємо какао і розмішуємо до однорідної маси. Якщо вийшло рідко, то ставимо на невеликий вогонь, помішуючи до загустіння. Перед покриванням пасок додаємо цедру і ретельно перемішуємо.

Фруктова кольорова глазур для паски

Складові

  • Яєчний білок – 1 шт
  • Цукрова пудра – 3/4 склянки
  • Ягідний сік – 3-4 ст.л.

Як готувати глазур:

Білок і цукрову пудру для кольорової глазурі збиваємо до однорідної маси, поступово вводимо сік для фарбування.

Кавова глазур для паски

Складові

  • Цукор – 300 г
  • Міцна чорна кава – 100 г

Як готувати глазур:

Цукор заливаємо міцною чорною кавою і тримаємо на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор.

Потім масу виливаємо в чашку і збиваємо, поки вона не почне тверднути. Змащуємо верхівки пасок глазур’ю.

Кольорова глазур з білого шоколаду

Складові

  • Білий шоколад
  • Згущене молоко або вершкове масло
  • Харчові барвники.

Як готувати глазур:

Білий шоколад розтоплюємо (максимальна температура 40 ° С), додаємо згущенку або вершкове масло, барвники і розмішуємо до однорідної маси.

Можна брати натуральні барвники – куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, прожарений цукор

Лимонна глазур для паски

Складові

  • Цукрова пудра – 0,5 склянки
  • Свіжовичавлений лимонний сік – 2 ст.л.
  • Кокосове масло – 1 ст.л.

Як готувати глазур:

Розтоплюємо кокосове масло, додаємо сік і цукор, вимішуємо до однорідної маси.

Лимонна глазур м’яка, але не липуча, ефектно виглядає з додаванням харчових барвників.

Читайте також: 

Паска в хлібопічці

Як правильно вибрати і красити яйця на Великдень

Рецепти на Великдень 2018



Мені вдалося!

Рекомендуємо
Такі пироги: 3 рецепта випічки з полуницею
Меню для пікніка: 12 смачних ідей
Штрейзель: як приготувати кондитерську крихту
Як зацукрувати квіти
Як приготувати окрошку
Бестселер французької кухні: 15 найкращих рецептів рагу
Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій
Страви з кабачків в духовці: 3 святкових рецепта
5 кращих страв із редису
Майстер бутербродів: що взяти на пікнік
Як вибрати кабачки, цукіні і патисони — відеопорада
Як вибрати м’ясо для шашлику: 10 правил
Як смажити зефір на багатті
Кульбаба: сонячний дар весни


Новини партнерів

ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити