Шоколадно-цитрусова глазур
Складові
- Цедра лимона – 1 шт
- Сік одного лимона
- Цедра половини апельсина
- Какао-порошок – 3 ст.л.
- Цукрова пудра – 1 стакан
- Вершкове масло – 70 г
Як готувати глазур:
Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сік лимона і цукрову пудру, перемішуємо.
Всипаємо какао і розмішуємо до однорідної маси. Якщо вийшло рідко, то ставимо на невеликий вогонь, помішуючи до загустіння. Перед покриванням пасок додаємо цедру і ретельно перемішуємо.
Фруктова кольорова глазур для паски
Складові
- Яєчний білок – 1 шт
- Цукрова пудра – 3/4 склянки
- Ягідний сік – 3-4 ст.л.
Як готувати глазур:
Білок і цукрову пудру для кольорової глазурі збиваємо до однорідної маси, поступово вводимо сік для фарбування.
Кавова глазур для паски
Складові
- Цукор – 300 г
- Міцна чорна кава – 100 г
Як готувати глазур:
Цукор заливаємо міцною чорною кавою і тримаємо на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор.
Потім масу виливаємо в чашку і збиваємо, поки вона не почне тверднути. Змащуємо верхівки пасок глазур’ю.
Кольорова глазур з білого шоколаду
Складові
- Білий шоколад
- Згущене молоко або вершкове масло
- Харчові барвники.
Як готувати глазур:
Білий шоколад розтоплюємо (максимальна температура 40 ° С), додаємо згущенку або вершкове масло, барвники і розмішуємо до однорідної маси.
Можна брати натуральні барвники – куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, прожарений цукор
Лимонна глазур для паски
Складові
- Цукрова пудра – 0,5 склянки
- Свіжовичавлений лимонний сік – 2 ст.л.
- Кокосове масло – 1 ст.л.
Як готувати глазур:
Розтоплюємо кокосове масло, додаємо сік і цукор, вимішуємо до однорідної маси.
Лимонна глазур м’яка, але не липуча, ефектно виглядає з додаванням харчових барвників.
Читайте також: