Чим прикрасити паску: ТОП-5 видів великодньої глазурі

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Великдень 2018
Способів прикрасити паску стільки ж, скільки самих рецептів великодньої випічки. Якщо вам набридла звичайна біла глазур для паски, Smachno.ua пропонує 5 цікавих і смачних варіантів великодньої глазурі
Зберегти в кулінарну книгу

Шоколадно-цитрусова глазур

Складові

  • Цедра лимона – 1 шт
  • Сік одного лимона
  • Цедра половини апельсина
  • Какао-порошок – 3 ст.л.
  • Цукрова пудра – 1 стакан
  • Вершкове масло – 70 г

Як готувати глазур:

Розтоплюємо вершкове масло, додаємо сік лимона і цукрову пудру, перемішуємо.

Всипаємо какао і розмішуємо до однорідної маси. Якщо вийшло рідко, то ставимо на невеликий вогонь, помішуючи до загустіння. Перед покриванням пасок додаємо цедру і ретельно перемішуємо.

Фруктова кольорова глазур для паски

Складові

  • Яєчний білок – 1 шт
  • Цукрова пудра – 3/4 склянки
  • Ягідний сік – 3-4 ст.л.

Як готувати глазур:

Білок і цукрову пудру для кольорової глазурі збиваємо до однорідної маси, поступово вводимо сік для фарбування.

Кавова глазур для паски

Складові

  • Цукор – 300 г
  • Міцна чорна кава – 100 г

Як готувати глазур:

Цукор заливаємо міцною чорною кавою і тримаємо на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор.

Потім масу виливаємо в чашку і збиваємо, поки вона не почне тверднути. Змащуємо верхівки пасок глазур’ю.

Кольорова глазур з білого шоколаду

Складові

  • Білий шоколад
  • Згущене молоко або вершкове масло
  • Харчові барвники.

Як готувати глазур:

Білий шоколад розтоплюємо (максимальна температура 40 ° С), додаємо згущенку або вершкове масло, барвники і розмішуємо до однорідної маси.

Можна брати натуральні барвники – куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, прожарений цукор

Лимонна глазур для паски

Складові

  • Цукрова пудра – 0,5 склянки
  • Свіжовичавлений лимонний сік – 2 ст.л.
  • Кокосове масло – 1 ст.л.

Як готувати глазур:

Розтоплюємо кокосове масло, додаємо сік і цукор, вимішуємо до однорідної маси.

Лимонна глазур м’яка, але не липуча, ефектно виглядає з додаванням харчових барвників.

Читайте також: 

Паска в хлібопічці

Як правильно вибрати і красити яйця на Великдень

Рецепти на Великдень 2018

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Кекси, мафіни, капкейки — у чому різниця?
Все про бісквіт: секрети приготування та оригінальні рецепти
10 хитрощів від шеф-кухарів
Як приготувати зефір: 3 рецепти
Що приготувати з кисломолочного сиру: 5 смачних варіацій
Як заготовити гриби на зиму: 4 популярних способи
Осінні рецепти: 5 незабутніх страв
Горіховий Спас 2018: що потрібно і не можна робити, щоб рік був хорошим
Латте і капучино: 5 відмінностей
Скільки випікати бісквіт в духовці?
5 неочевидних способів приготування риби, про які ви можете не знати
Як приготувати справжню шаурму вдома
5 секретів ідеальної консервації від наших мам і бабусь
Як заморозити шпинат? 3 простих способи
Як готувати стручкову квасолю: 7 порад

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт глинтвейна от простуды, рецепт приготовления глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды, состав глинтвейна от простуды, как приготовить глинтвейн от простуды
Глінтвейн від застуди — рецепт
рецепт гаспачо с авокадо, рецепт приготовления гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо, состав гаспачо с авокадо, как приготовить гаспачо с авокадо
Гаспачо з авокадо