Як приготувати цибулевий суп
Продукти для цибулевого супу
1. Нарізаємо цибулю соломкою
2. Викладаємо її в сотейник з подвійним дном
Читайте також: Цибулевий мармелад
3. Додаємо масло
4. Вливаємо вино
5. Ставимо сотейник на плиту і тушкуємо цибулю на дуже слабкому вогні 6-8 годин
Читайте також: Французський цибулевий суп
6. Готова цибуля повинна має карамельний колір
7. Перекладаємо цибулю в вогнетривку форму та розводимо бульйоном
8. Кладемо зверху сухарики
9. Посипаємо тертим сиром
10. Ставимо в розігріту до 180 ° С духовку і запікаємо до рум’яної скоринки
Цибулевий суп готовий!
Дякуємо за рецепт шеф-повару Євгену Терехову