Продукти, необхідні для приготування салату з куркою та баклажанами.
1. Баклажан нарізаємо чималими кубиками.
2. Обвалюємо шматочки баклажана у борошні.
ГОТУЄМО З НАМИ
Куряче філе з грушею
3. Куряче філе нарізаємо смужками.
4. Розрізаємо чері навпіл.
5. Салатний мікс заправляємо оливковою олією, бальзамічним оцетом та спеціями.
Можна взяти звичайну соняшникову олію та яблучний оцет.
6. Куряче м’ясо викладаємо на пательню-гриль, додаємо сіль та перець.
7. Смажимо шматочки баклажана у фритюрі до золотистого кольору.
8. Куряче м’ясо обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.
9. Нарізаємо сир тонкими пластинками-слайсами.
10. На тарілку викладаємо салат та шматочки підсушеного хліба.
Краще використовувати листя салату “лола”
11. Додаємо інші складники.
Салат готовий до споживання!