Хочете знайти ідеальний рецепт глазурі для паски, яка не буде кришитися, прилипати до рук, і головне – апетитно виглядати? Smachno пропонує п’ять швидких рецептів приготування глазурі для паски.
Глазур для паски з білка

Джерело: Pixabay
Інгредієнти
- цукрова пудра – 100-120 г
- яєчний білок – 1 шт.
- сік лимона – 1 ч. л.
Приготування
- Починаємо збивати яєчний білок міксером спочатку на малих обертах, потім збільшуємо швидкість до середньої.
- Додаємо чистий сік лимона, під час збивання підсипаємо у суміш по 1 ст. л. цукрової пудри.
- Маса має перетворитися на однорідну та блискучу.
- Паску прикрашаємо одразу, оскільки білкова маса швидко засихає.
Глазур для паски з білого шоколаду

Джерело: Pixabay
Інгредієнти
- білий шоколад – 1 плитка (85 г)
- олія – 2,5 ст. л.
Приготування
- Поламати на шматочки плитку шоколаду, виложити в посудину, яка не боїться вогню, і поставити на водяну баню.
- Після того, як шоколад розтопиться додати олію, добре розмішуємо глазур’ю.
- Прикрашаємо паску.
Глазур для паски на желатині

Джерело: Pixabay
Інгредієнти
- желатин – 1 ч. л.
- вода – 6 ст. л.
- цукор – 200 г
Приготування
- Заливаємо желатин 2 ст. л. холодної води, залишаємо на 15-20 хв, щоб набух.
- Змішуємо 4 ст. л. води з цукром та ставимо на вогонь, постійно помішуємо, щоб у воді повністю розчинився цукор.
- Після того як маса стане однорідною додаємо желатин і збиваємо блендером, або міксером на великій швидкості, поки маса не стане білою та густою.
- Після приготування важливо швидко прикрасити паску, щоб глазур не встигла загустіти.
ГОТУЙМО З НАМИ
Гречані великодні кекси за рецептом Джеймі Олівера
Цукрова глазур без яєць із соком лимона

Джерело: Pixabay
Інгредієнти
- цукрова пудра – 150 г
- сік лимона – 3 ст. л.
Приготування
1. До цукрової пудри додаємо сік лимона, перемішуємо до однорідної маси.
2. Прикрашаємо глазур’ю паску.
Глазур з маршмелоу для паски

Джерело: Pixabay
Інгредієнти
- зефір маршмелоу – 200 г
- олія – 2 ст. л.
- сік лимона – 2 ст. л.
- цукрова пудра – 150-200 г
Приготування
- В посудині, яка не боїться вогню, змішуємо маршмелоу, олію та сік лимона.
- Ставимо на водяну баню, вогонь повинен бути слабким, щоб зефір не прилип до посуду.
- Після того як маршмелоу розтане, додаємо цукрову пудру та все добре перемішуємо.
- Якщо маса буде надто густа, додайте 1 ст. л. соку лимона.
- Важливо глазур із маршмелоу ще гарячою наносити на паски.
Читайте також: Паска крафін: 5 найкращих рецептів








