Класичний рецепт салату Грибна поляна
Інгредієнти:
- печериці мариновані – 500 г
- яйця – 3 шт.
- морква – 2 шт.
- картопля – 3 шт.
- сир – 150 г
- цибуля – 1 шт.
- куряче філе – 300 г
- сметана – 10 ст. л.
- гірчиця – 4 ст. л.
Як приготувати салат Грибна поляна за класичним рецептом
- Куряче філе проколюємо зубочисткою, маринуємо в суміші олії, соєвого соусу та чорного меленого перцю 30 хвилин під плівкою.
- Просушуємо м’ясо й обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку.
- Вершкове масло нарізаємо тонкими шматочками.
Продовження рецепта читайте за посиланням.
Салат Грибна поляна з корейською морквою
Інгредієнти:
- печериці мариновані – 170 г
- корейська морква – 170 г
- картопля – 3-4 шт.
- куряче філе – 200 г
- яйця – 4 шт.
- сир твердий – 100 г
- майонез – до смаку
- зелена цибуля – до смаку
Як приготувати салат Грибна поляна з корейською морквою
- Кріп і зелену цибулю миємо та дрібно нарізаємо.
- Картоплю відварюємо в мундирі, очищуємо та натираємо на середній тертці.
- Відварюємо куряче філе в підсоленій воді.
Продовження рецепта читайте тут.
Салат Грибна поляна з копченою куркою
Інгредієнти:
- печериці мариновані – 250 г
- яйця – 3 шт.
- курка копчена – 300 г
- сир твердий – 150 г
- зелена цибуля – 1 пучок
- петрушка – до смаку
- кріп – до смаку
- майонез – до смаку
- олія – до смаку
Як приготувати салат Грибна поляна з копченою куркою
- Беремо глибоку тарілку, змащуємо дно та стінки олією.
- На дно викладаємо маленькі печериці капелюшками вниз.
- Пучок зеленої цибулі ріжемо на дві частини: зелену (пір’я) і білу (сама цибуля).
Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Салат Грибна поляна з шинкою
Інгредієнти:
- шинка яловича – 300 г
- майонез – 200 г
- гриби мариновані – 200 г
- морква – 100 г
- яйця – 3 шт.
- картопля – 3 шт.
- зелена цибуля – до смаку
Як приготувати салат Грибна поляна з шинкою
- Відварюємо картоплю у мундирі, яйця круто та моркву до готовності.
- Даємо відвареним овочам і яйцям охолонути.
- На дно миски з плоским дном викладаємо капелюшками донизу мариновані печериці.
Продовження рецепта читайте тут.
Салат Грибна поляна з опеньками
Інгредієнти:
- опеньки – 150 г
- картопля – 150 г
- куряче філе – 250 г
- огірки солоні – 3 шт.
- яйця – 3 шт.
- майонез – 100 г
- зелена цибуля – 30 г
Як приготувати салат Грибна поляна з опеньками
- На дно глибокої салатниці викладаємо опеньки капелюшками вниз.
- Зверху кладемо порізану зелену цибулю.
- Змащуємо зелену цибулю майонезом, а зверху викладаємо порізану дрібними кубиками варену картоплю.
Щоб дізнатися продовження рецепта, читайте тут.
Готуймо з нами
ЛИСТКОВІ САЛАТИ НА НОВИЙ РІК 2024: ПІДБІРКА РЕЦЕПТІВ
Готуймо з нами
Теплі салати на Новий рік 2024
Готуймо з нами
Салати на Новий рік 2024 без майонезу – цікаві ідеї










