Сочевичний суп по-турецьки

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші стравиВегетаріанствоТурецька кухня
Смачний і корисний турецький суп-пюре з червоної сочевиці — Мерджімек чорбаси
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Сочевиця червона1.5 склянки
Картопля2 шт
Морква1 шт
Цибуля1 шт
Вода2.5 л
Томатна паста1 ст.л.
Вершкове масло1 ч.л.
Кмин1 дрібка
Чебрець2 дрібки
М'ята2 дрібки
Сіль1 ч.л.
Додати в список покупок

Як приготувати сочевичний суп:

  1. Нарізаємо дрібними кубиками картоплю і моркву. Лук трьом на тертці.
  2. Промиваємо сочевицю, поки вода не стане прозорою. Кладемо сочевицю в каструлю.
  3. Додаємо в каструлю картоплю, моркву і цибулю. Заливаємо все це холодною водою і варимо турецький суп-пюре з сочевиці на середньому вогні до готовності овочів (близько 30 хвилин).
  4. Коли все буде готово, додаємо томатну пасту, вершкове масло, тмин, чебрець, суху м’яту, сіль. Збиваємо блендером.
  5. Ставимо суп на повільний вогонь і доводимо до кипіння, варимо близько 10 хвилин.

Турецький сочевичний суп готовий! Подаємо блюдо з соком лимона.

ГОТУЄМО З НАМИ
Томатный суп Харчо из томатной пасты

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Улюблена солянка: 5 рецептів
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт
Суп Харчо з рисом і свининою
Капусняк: відеорецепт
Томатний суп по-турецьки
Суп з перловкою
Колекція рецептів сирних супів, які зігріють вас цієї осені
Сирний суп з куркою
Суп на курячому бульйоні
Суп Песто
Солянка збірна м’ясна
Сирний суп з шафраном

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный пирог в мультиварке
Яблучний пиріг у мультиварці-скороварці
как приготовить тыквенный пирог
Гарбузовий пиріг від Яни Станішевської (фоторецепт)