Покроковий рецепт приготування
Крок 1. Яловичину нарізаємо дрібними кубиками й обсмажуємо на розігрітій олії до рум’яної скоринки
Крок 2. Додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, рубаний лук, часник, кумин й орегано
Крок 3. Обсмажуємо до прозорості цибулі й додаємо томатне пюре (роздавлені томати у власному соку). Перемішуємо, додаємо дрібно нарізаний чилі та квасолю
Крок 4. Додаємо за смаком сіль, перець і цукор. Томимо на маленькому вогні 40 хвилин. В кінці варіння додаємо сік лайма та чорний шоколад. Чекаємо, коли шоколад розчиниться й знімаємо суп з вогню
Крок 5. Подаємо суп зі сметаною