Зелений гаспачо (Все буде добре)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Здорове харчуванняІспанська кухня
Традиційний гаспачо готується з перетертих або пюрованих сирих помідорів та інших овочів, а для того, щоб зробити зелений варіант знаменитого холодного іспанського супу за рецептом Вінченцо Барба знадобляться огірки, ягоди винограду, цільнозерновий хліб і зелень
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цільнозерновий хліб, скибочки2 шт
Огірки4 шт
Солодкий перець2 шт
Стебло селери1 шт
Виноград10 шт
Біле сухе вино2 ст.л.
Оливкова олія4 ст.л.
Кроп0.00 за смаком
Петрушка0.00 за смаком
Часник0.00 за смаком
Лід0.00 за смаком
Сіль0.00 за смаком
Перець0.00 за смаком
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування

  1. Зрізаємо з хліба скоринку і розмочуємо м’якуш в кип’яченій воді
  2. Нарізаємо маленькими шматочками очищені від шкірки огірки, перець, часник і селеру
  3. Рубаємо зелень і очищаємо виноград від кісточок
  4. У блендері подрібнюємо хлібний м’якуш, огірки, перець, селеру, виноград і зеленьДодаємо до маси оливкову олію, вино, лід, а також перець і сіль – за смаком. Подаємо
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Місо суп
Томатний суп-пюре
Суп з галушками
ТОП-3 рецепта грибного крем-супу
Суп з грибами
Гарбузовий суп – рецепт покроковий
Суп з галушками по-українськи
Сирний суп з плавленим сиром – рецепт покроковий
Овочевий суп з цукіні і зеленим горошком
Гороховий суп з копченостями
Суп з фрикадельками і вермішеллю – покроковий рецепт приготування
Зелений борщ з томатом
Борщ: рецепт без м’яса
Рецепт солянки з копченостями
Як варити грибний суп зі свіжих грибів?

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
ягодные соусы к мясу, ягодные соусы рецепт, рецепты ягодных соусов к мясу, какао соус подать к мясу, ягодный соус к мясу
Ягідні соуси до м’яса: ТОП-5 рецептів
красная смородина на зиму
Желе з червоної смородини: рецепт на зиму