Як приготувати суп із зеленим горошком
- Курячий бульйон доводимо до кипіння.
- Додаємо пасеровану цибулю і зелений горошок (2 ст.л. горошку відкладаємо для прикраси готової страви).
- Додаємо цукор (він не дасть горошку змінити колір під час варіння), сіль, перець, доводимо суп до кипіння і варимо на повільному вогні 15 хвилин.
- Потім додаємо рубану зелень, знімаємо суп з вогню і даємо настоятися пару хвилин.
- Зливаємо відвар, перебиваємо горошок з зеленню блендером в пюре і перетираємо через сито.
- Пюре заливаємо бульйоном і додаємо вершкове масло.
- При подачі прикрашаємо суп-пюре з зеленого горошку цілим горошком.