Як приготувати суп з молодого горошку
- У каструлі розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю і обсмажуємо його до золотистого кольору.
- Кладемо горошок, перемішуємо і обсмажуємо ще 3 хвилини.
- Вливаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Зменшуємо температуру і варимо суп 5-8 хвилин, поки горошок не стане м’яким. Додаємо м’яту і перебиваємо суп блендером до однорідного стану.
ГОТУЄМО З НАМИ
Молодий зелений горошок, обсмажений з цибулею
У велику миску переливаємо готову горохову суміш, додаємо нежирний натуральний несолодкий йогурт і трохи обсмажених кедрових горішків. Переливаємо готовий суп в супницю і охолоджуємо.
Перед подачею прикрашаємо суп кедровими горішками і подрібненої м’ятою.