Як приготувати суп на курячому бульйоні
- Перед приготуванням бульйону обробляємо куряче філе: заливаємо філе холодною водою, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, відразу ж зливаємо рідину. Куряче філе для бульйону промиваємо.
- Куряче філе нарізаємо невеликими шматками.
- Наливаємо в каструлю 1 л води. Кидаємо в воду шматки філе і 1 лавровий лист, і всі спеції за смаком. Після закипання засікаємо 15 хвилин.
- Поки вариться бульйон, очищуємо овочі та нарізаємо їх невеликими кубиками. Дрібно нарізаємо зубчик часнику.
- Коли бульйон буде готовий, потрібно викинути лавровий лист і додати всі овочі відразу: цибулю, морква, картоплю.
Якщо вам подобається приємний жовтуватий колір курячого супу, а курка магазинна — можна додати куркуму на кінчику ножа. Це не змінить смаку, а колір буде дуже гарним. Якщо є шафран — він чудово підійде для покращення кольору.
- Варимо курячий суп на маленькому вогні під кришкою 15 хвилин. Якщо овочі здадуться сирими, можна збільшити час.
- Додаємо вермішель. Рекомендуємо взяти саму дрібну, супову вермішель.
- Додаємо сіль, перець за смаком. Додаємо дрібно нарізану зелень.
- Вимикаємо вогонь. Даємо супу постояти 1-2 хвилини.