Як приготувати суп-пюре з гарбуза:
- Змішуємо гарбуз, солодку картоплю, розтоплене масло, коричневий цукор, сіль і чорний перець.
Викладаємо суміш у форму для запікання і тримаємо у духовці 1-1,5 години. - Лук підсмажуємо на пательні на рослинному маслі.
- Додаємо перець, часник і імбир, смажимо кілька хвилин.
- Додаємо чебрець, цедру апельсина, каррі, мускатний горіх, корицю і лавровий лист, добре все перемішуємо і тушкуємо протягом декількох хвилин.
- Тепер настав час гарбуза і солодкої картоплі. Запечені в духовій печі овочі додаємо на сковороду і заливаємо бульйоном.
ГОТУЄМО З НАМИ
Томатний суп з базиліком (фоторецепт) - Доводимо до кипіння, постійно помішуючи. Після того, як суп закипить, тушкуємо його 30 хвилин, потім знімаємо з вогню і залишаємо охолоджуватися (15 хвилин).
- Подрібнюємо третину супу в блендері і виливаємо його назад у пательню. Додаємо в суп вершки і кокосове молоко, добре все перемішуємо. Нагріваємо, не доводячи до кипіння. Готову страву можна прикрасити насінням кавуна і зеленню.
Суп-пюре з гарбуза готовий!