ТОП-3 рецепта грибного крем-супу

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Перші страви
Зберегти в кулінарну книгу

Грибний крем-суп на бульйоні

Інгредієнти для грибного крем супу на бульйоні:

  • 600 мл курячого бульйону
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 500 г печериць
  • 2 ст. ложки борошна
  • 40 г вершкового масла
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 200 мл 20% -них вершків
  • сіль
  • чорний мелений перець

Готуємо грибний крем-суп на бульйоні:

КРОК 1. Варимо заздалегідь курячий бульйон. Добре миємо й чистимо печериці та нарізаємо їх. Також чистимо і нарізаємо цибулю.
КРОК 2. Обсмажуємо цибулю і гриби на рослинній олії приблизно 20 хвилин, солимо і перчимо.
КРОК 3. У блендер викладаємо гриби з цибулею, додаємо 1/3 частину бульйону. Все подрібнюємо до кремоподібного стану.
КРОК 4. Растапливаем в каструлі вершкове масло і обсмажуємо 2 столові ложки борошна, приблизно, 2 хвилини. Додаємо подрібнені гриби і вливаємо бульйон, доводимо все до кипіння і варимо 6-7 хвилин. Додаємо вершки, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню.

ГОТУЄМО З НАМИ
Грибний суп: вегетаріанський рецепт

Грибний крем-суп з картоплею

Що нам знадобиться для грибного крем-супу з картоплею:

  • 300-400 г печериць
  • 4 картоплі
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 500 мл 20% -них вершків
  • рослинна олія
  • сіль
  • чорний мелений перець

Процес приготування грибного крем-супу з картоплею:

КРОК 1. Варимо картоплю. Чистимо цибулю та нарізаємо його. За бажанням чистимо гриби, нарізаємо шматочками. Потім прожарюємо цибулю 10 хвилин, після чого додаємо гриби. Смажити до готовності грибів, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
КРОК 2. Коли картопля звариться, зливаємо воду, залишивши один стакан картопляного води. Додаємо гриби з цибулею в картопля, потім вершки, сіль, перець і подрібнюємо блендером. Якщо суп занадто густий, додаємо туди картопляної або гарячої кип’яченої води.

Грибний крем-суп з білим вином

Що нам знадобиться для грибного крем-супу з білим вином:

  • 500 мл курячого бульйону
  • 200-300 г печериць
  • 60 г вершкового масла
  • 125 мл 20% -них вершків
  • 60 мл білого сухого вина
  • 1 ч. ложка гірчиці діжонської

Як приготувати грибний крем-суп з білим вином:

КРОК 1. Заздалегідь варимо курячий бульйон. Своїм та дрібно нарізаємо гриби. В окремій каструлі розтоплюємо масло, кидаємо туди гриби і готуємо, поки вони не стануть м’якими.
КРОК 2. Додаємо до грибів сухе біле вино, бульйон, вершки і гірчицю. Доводимо суп до кипіння.
КРОК 3. Збиваємо готовий суп в блендері так, щоб він став однорідним пюре.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Суп з потрухами
Суп Каструлька із морепродуктів
Суп з квасолею і мідіями
Розсольник з куркою
3 рецепти азіатських супів, які ви можете приготувати вдома
Пісний борщ
Пісний суп з грибами на мигдальному молоці
Грибний суп: вегетаріанський рецепт
Смачно по-домашньому: 5 рецептів борщу
Гарбузовий суп — рецепт покроковий
Суп-пюре із гарбуза в мультиварці
Гарбузовий суп з квасолею (Все буде добре) (відеорецепт)
Улюблена солянка: 5 рецептів
Гуляш — рецепт від експертів Все буде добре
Грибні щі — простий рецепт

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
выпечка на старый новый год, что приготовить на старый новый год, рецепты выпечки на старый новый год, отрывной пирог с яблоками, кекс с изюмом на сметане, львовский сырник, печенье с изюмом
Випічка на Старий Новий рік
что приготовить на старый новый год, меню на старый новый год, блюда на старый новый год, щедрая кутья, узвар, вареники с сюрпризом, блинчики с курицей и перцем, свинина в медово-имбирном соусе
Стіл на Старий Новий рік