Покроковий рецепт приготування сендвіча Сабвей
ГОТУЄМО З НАМИ
Що загорнути в лаваш: 8 смачних варіацій
- Приготуйте гірчично-медовий соус: з‘єднайте «діжонську» гірчицю, олію, сметану, оцет, сіль, цукор та мед, перемішайте.
- Для начинки з куркою – приготуйте маринад: вичавіть часник через прес, додайте до нього натертий імбир, лимонний сік, олію, сіль та копчену паприку. Перемішайте. Покладіть у маринад порізане слайсами куряче філе, перемішайте і залиште маринуватися за кімнатної температури на 30 хв. Потім обсмажте філе на грилі впродовж 15 хв.
- Поріжте синю цибулю півкільцями, болгарський перець – соломкою, а огірки та помідори – кільцями. Розріжте дві чіабати з житнього борошна по горизонталі навпіл, не дорізаючи до кінця 1 см.
- Викладіть на них спочатку листя салату, далі кільця огірків та помідорів, потім смужки болгарського перцю та півкільця синьої цибулі. Зверху викладіть соус чилі, потім гірчично-медовий соус, смажене куряче філе і трикутники сиру «гауда».
- Для начинки з шинкою – поріжте кільцями помідори та мариновані огірки, оливки без кісточки розріжте уздовж навпіл.
- Дві чіабати з пшеничного борошна розріжте навпіл. На верхню частину викладіть слайси шинки і трикутники горіхового сиру, запечіть їх у духовці впродовж 5 хв. за температури 100 С°. На нижню частину чіабат викладіть листя салату, кружальця помідорів та маринованих огірків, потім порізані оливки. Полийте все гірчично-медовим соусом. Накрийте запеченими верхніми частинами чіабат.
- Розріжте сандвічі з начинками навпіл та викладіть у паперові конверти.
Дивіться онлайн найкращі рецепти вуличної їжі. Частина 1
Дивіться відео рецепт приготування пончиків Донатс від Все буде смачно