Маринад для свинини з коньяком від Ігоря Місевича

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пікнік
Оригінальний маринад з коньяком і соєвим соусом для свинини від кулінарного експерта Ігоря Місевича
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Свинина450 г
Цибуля2 шт
Для маринаду:
Соєвий соус20 мл
Коньяк40 мл
Оливковое масло3 ст.л.
Червоний перецьза смаком
Чорний перець горошкомза смаком
Сільза смаком
Додати в список покупок

Як приготувати маринад для свинини

  1. Свинячу вирізку нарізаємо великими шматочками, а цибулю — півкільцями.
  2. Для приготування маринаду з соєвого соусу для шашлику зі свинини змішуємо всі інгредієнти.
  3. Закладаємо в маринад м’ясо та залишаємо на період від 20 хвилин до 5 годин.
  4. Після нанизуємо шматочки свинини на шампури й обсмажуємо над вугіллям до готовності.

    Якщо шашлик зі свинини горить, скроплюємо його водою, пивом або маринадом

Читайте також: 

Гірчичний експресс-маринад для свинини

Маринади для шашлику – кращі рецепти

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Вишневий соус (фото)
Соус із червоних порічок
Середзерноморський соус (фото)
Домашній кетчуп із томатної пасти
Як приготувати соус для салату Цезар?
Грецький соус Цацики
Домашній кетчуп з аличою (фоторецепт)
Томатний маринад для телятини з хріном
Соус песто
Сальса — рецепт соусу
Соус Цезар (фоторецепт)
Класичний оцтовий маринад для свинини
Маринад з ківі для телятини
Гірчичний експрес-маринад для свинини
5 заправок для салату на пікнік
Новини партнерів
ВГОРУ

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
кабачки в кетчупе чили на зиму
Кабачки в кетчупі чилі на зиму
рецепт икры из кабачков, рецепт приготовления кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру рецепт, состав кабачковой икры, как приготовить кабачковую икру
Кабачкова ікра як у магазині