Покроковий рецепт приготування супу «Фанеска»
- Приготуйте емпанадас: змішайте борошно та розтоплений смалець. Додайте розчинену у гарячій воді сіль. Замісіть тісто, що не липне до рук. Накрите його плівкою і залиште на 30 хв.
- Для начинки емпанадас – поріжте шматочками філе тріски, посипте сіллю та чорним меленим перцем, залиште маринуватися на 30 хв. Обсмажте на олії цибулю, болгарський перець та рибу впродовж 10 хв. До смаженої начинки додайте подрібнені оливки та петрушку, а також подрібнені відварені яйця. Посоліть, поперчіть і перемішайте.
- Настояне тісто розкачайте в тонкий пласт, виріжте з нього кола діаметром 5 см. В центр кожного кружальця викладіть по 1 ч. л. начинки. Сформуйте з кружалець вареники, а краям придайте форму рубців.
- Викладіть сформовані емпанадас на деко з пергаментом, змащеним олією. Змастіть пиріжки сумішшю з жовтка та молока, випікайте 15 хв. за температури 230С°.
- Приготуйте суп: поріжте філе тріски шматками, посипте сіллю та чорним меленим перцем. Перемішайте і залиште просолитися на 30 хв. Потім обсмажте рибу на олії впродовж 10 хв.
- Поріжте шматочками гарбуз, викладіть на деко з пергаментом. Посипте сіллю, полийте олією, присипте листочками чебрецю та розмарину. Перемішайте і запікайте 20 хв. за температури 200С°. Дайте охолонути і перебийте на пюре.
- Обсмажте впродовж 5 хв. в каструлі з олією порізані шматочками цибулю, моркву, болгарський перець та подрібнений часник. Додайте листочки кінзи, сочевицю, булгур та воду. Перемішайте і варіть 5 хв.
- Потім додайте пюре гарбуза, відварений нут, смажену рибу, кокосове молоко, консервовану квасолю та кукурудзу, заморожений зелений горошок. Посоліть, поперчіть, додайте паприку і духмяний перець горошком. Перемішайте і варіть суп ще 20 хв.
- Готову страву розлийте по тарілках, зверху викладіть по половині відвареного яйця, по 2 слайси авокадо та перцю чилі, по 2 кружальця сиру моцарела, по 2 слайси сушеного банана та по 2 емпанадас. Присипте все подрібненою кінзою.
Дивіться онлайн 10 великодніх страв різних країн світу. Серія 2
Дивіться відеорецепт приготування торта «Сімнел» від Все буде смачно