Пляцок Ягідна фантазія. 10 страв із ягід. 1 місце

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Пляцок Ягідна фантазія - вишуканий десерт з неймовірно соковитим смаком. Поєднання шоколадного і заварного крему, ягідного компоте і повітряних коржів зробить цей торт коронним на вашому столі
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Для бісквіту:
Яйця6 шт.
Борошно160 г
Цукор200 г
Мак90 г
Розпушувач10 г
Олія10 мл
Сіль2 г
Для шоколадного крему:
Білий шоколад360 г
Вершки (33%)250 мл
Вершкове масло250 г
Цукрова пудра180 г
Цукор150 г
Вода100 мл
Мед40 г
Білий барвник для шоколаду5 крапель
Для заварного крему:
Молоко (2,5%)500 мл
Яйця5 шт.
Борошно38 г
Кукурудзяний крохмаль45 г
Вершки (33%)250 мл
Цукрова пудра75 г
Цукор100 г
Ванільний цукор16 г
Желатин25 г
Вода125 мл
Для компоте:
Чорниця400 г
Вишня400 г
Желатин40 г
Цукор300 г
Вода1,25 л
Для оздоблення:
Малина200 г
Порічки125 г
Полуниця200 г
Лохина125 г
Ожина125 г
Фіолетовий барвник для шоколаду бургундське вино5 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування пляцка Ягідна фантазія

ГОТУЄМО З НАМИ
Торт Три шоколада від Лізи Глинської (фоторецепт)

  1. Приготуйте шоколадний крем: прогрійте вершки до появи пари. Залийте ними шоколад, додайте розтоплене вершкове масло, дайте шоколаду розтанути.
  2. Доведіть до кипіння цукор з водою, влийте сироп у шоколад, а також додайте мед, перемішайте. Введіть білий барвник для шоколаду, перемішайте, накрийте основу крему плівкою «у контакт». Поставте у холодильник мінімум на 3 год. Потім збийте вершкове масло з цукровою пудрою і змішайте з шоколадною основою.
  3. Приготуйте заварний крем: доведіть до кипіння молоко зі звичайним та ванільним цукром. Змішайте з цукром жовтки, додайте борошно та кукурудзяний крохмаль, перемішайте. Введіть половину гарячого молока, перемішайте і додайте цю масу до молока, що залишилося. Постійно помішуючи, доведіть заварний крем до кипіння, проваріть 1 хв.
  4. Замочіть у воді желатин на 10 хв. Додайте до крему, перемішайте до розчинення. Накрийте крем харчовою плівкою «у контакт», лишіть остигати на 1 год. за кімнатної температури. Потім збийте вершки з цукром та змішайте з основою заварного крему.
  5. Приготуйте бісквіт: додайте до яєць сіль та цукор, збийте до пишності. Влийте олію, перемішайте. Окремо змішайте борошно, розпушувач та мак. З‘єднайте суху суміш з рідкою, перемішайте.
  6. Роз’ємну металеву рамку огорніть фольгою, вистеліть пергаментом, встановіть у деко, влийте в неї тісто. Випікайте бісквіт за температури 180⁰С впродовж 30 хв. Лишіть остигати мінімум на 1,5 год. Зніміть рамку, розріжте бісквіт по горизонталі навпіл.
  7. Приготуйте компоте: з’єднайте воду, цукор, чорниці та вишні без кісточок. Варіть 1 хв. після закипання. Замочіть у воді желатин на 15 хв., додайте до ягідної маси, перемішайте до розчинення. Лишіть масу на 1,5 год. за кімнатної температури.
  8. Викладіть на дошку одну частину бісквіту зрізом догори. Зверху встановіть рамку. На бісквіт викладіть увесь заварний крем. Поставте у холодильник на 1 год.  На заварний крем викладіть компоте та другу частину бісквіту зрізом донизу. Поставте у холодильник на 2 год.
  9. Зніміть рамку, змастіть поверхню пляцка шоколадним кремом. Поставте у холодильник на 1 год. Для оздоблення – затушуйте поверхню пляцка фіолетовим барвником для шоколаду. Прикрасьте ягодами малини, порічками, полуницями, лохиною та ожиною. За бажанням, змастіть ягоди гелем для декору та присипте золотим пилком.

Дивіться 10 страв з ягід. Частина 2

Дивіться відео рецепт приготування кулеб’яки з журавлиною та креветками від Все буде смачно

Пляцок Ягідна фантазія: відео рецепт

Video: Пляцок Ягідна фантазія - рецепт приготування від Все Буде Смачно (відео)

Як приготувати пляцок Ягідна фантазія - покроковий рецепт від Все Буде смачно. Покроковий відео рецепт пляцка ягідна фантазія
Поділитися рецептом
Спробуй ще
Салат Оселедець під шубою з яблуком
Салат з кальмарами
Бріош (Все буде смачно)
Такос и бурітос. 10 страв вуличної їжі. 1 місце
Сушіріто. 10 страв вуличної їжі. 2 місце
Корн дог. 10 страв вуличної їжі. 3 місце
Квебекський поутін. 10 страв вуличної їжі. 4 місце
Піца-круасан. 10 страв вуличної їжі. 5 місце
Сандвіч Сабвей. 10 страв вуличної їжі. 6 місце
Пончики Донатс. 10 страв вуличної їжі. 7 місце
Запечена картопля з трьома видами начинки. 10 страв вуличної їжі. 8 місце
Корн бел. 10 страв вуличної їжі. 9 місце
Чуррос. 10 страв вуличної їжі. 10 місце
Кулеб’яка з журавлиною та креветками. 10 страв із ягід. 2 місце
Меренговий рулет з малиною. 10 страв з ягід. 3 місце

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
рецепт гранатового браслета с говядиной, рецепт приготовления гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной, состав гранатового браслета с говядиной, как приготовить гранатовый браслет с говядиной
Гранатовий браслет: 5 варіацій салату
быстрые закуски на новый год 2019, рецепты быстрых закусок на новый год, рецепты быстрых закусок, новогодние быстрые закуски,тарталетки с ананасами и сыром, канапе с брынзой, жареные креветки по чесночным соусом, рулетики из лаваша и крекеры с авокадо и помидорами
Швидкі закуски на Новий рік 2019