Покроковий рецепт приготуваня смаженого редису з соусом із семи овочів
ГОТУЄМО З НАМИ
Чіпси з кабачків (Все буде добре, відео)
- Зріжте хвостики у молодого редису та наріжте його четвертинками. Молоду ріпчасту цибулю наріжте напівкільцями, а бекон – соломкою. Підсмажте на олії бекон, цибулю та редис впродовж 10 хв., періодично помішуючи.
- Приготуйте соус: покладіть у сотейник з розігрітою олією сушений орегано, подрібнений часник, сіль та чорний мелений перець. Додайте нарізані кубиком молоду ріпчасту цибулю, молоду моркву, молодий кабачок та помідори, слайси перцю чилі, слайси стебла селери та воду. Тушкуйте під кришкою впродовж 20 хв. Потім перебийте до однорідності.
- Дістаньте з середини качана салату радичіо 6 листків, викладіть по 2 на тарілку – один в один, аби вийшла мисочка. У кожну «мисочку» покладіть по 2 ст. л. салату зі смаженого редису. Подавайте з соусом.
Дивіться онлайн 10 страв зі свіжий овочів. Частина 1
Дивіться відеорецепт приготування давленої печеної картоплі по-португальськи від Все буде смачно