Маринованные арбузные корки («Все буде добре») (видео)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Каркаде5 шт
Корица1 шт
Арбуз крупный1 шт
Яблочный уксус1 стакан
Вода2100 мл
Соль2 ст.л.
Сахар200 г
Кардамон0.00 по вкусу
Додати в список покупок

Снимаем корочки с арбуза. Удаляем твердую зеленую часть, оставляя только белую прослойку. Нарезаем крупными кусочками. Заливаем корки кипятком, добавляем соль и варим до полуготовности (15 минут). Воду сливаем. Делаем маринад: уксус наливаем в кастрюлю, добавляем сахар, каркаде, корицу, кардамон, воду (100 мл) и варим 10 минут. После корицу вынимаем. Арбузные корочки выкладываем в простерилизованные банки, заливаем горячим маринадом и укупориваем.

Поділитися рецептом
Спробуй ще
Маринуємо гриби: печериці, опеньки, білі гриби
Натуральний виноградний оцет: простий рецепт
Мариновані опеньки на зиму: простий рецепт
3 способи приготування цукатів із груш на будь-який смак
Аджика: 5 найкращих рецептів
Варення із нектаринів п’ятихвилинка
Варення із нектаринів
Консервовані нектарини
Київське сухе варення з груш
Аджика на зиму: сливова, з баклажанами, класичний рецепт
Мариновані сливи на зиму: декілька способів приготування
Варення із зелених помідорів
Солоні зелені томати на зиму
Що намастити на хліб: 5 рецептів пасти для бутербродів
Що приготувати із зелених помідорів: кращі рецепти

Додавання в кулінарну книгу
Відправити рецепт на пошту

ВГОРУ

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

РЕЄСТРАЦІЯ

Ім'я
e-mail
Пароль

УВІЙТИ ЧЕРЕЗ:

або увійти за допомогою e-mail

Забули пароль?

Забули пароль?

На який e-mail відправити
новий пароль?
Відмінити
яблочный кекс
Яблучний кекс
зеленый суп-пюре, рецепт приготовления зеленого супа-пюре, рецепт зеленого супа-пюре, рецепт супа-пюре из брокколи, рецепт супа-пюре из брокколи и кабачка, рецепт приготовления супа-пюре из кабачка
Зелений суп-пюре (Все буде добре)